Natali Dizdar u Lisinskom
 Instagram
Baš slatko!

Napokon otkriveno koga ljubi Natali Dizdar: Zbog njega putuje još češće

I nakon 15 godine karijere Natali Dizdar još je jednako tajnanstvena oko privatnog života. Ipak, doznalo se zbog koga poznata glazbenica ide u New York.

Njezin hit 'Nećeš me, zar ne?' koji je Natali Dizdar predstavila na zadnjem albumu 'Iluzije', srećom, nema nikakve veze s njezinim privatnim životom.

33- godišnja zadarska pjevačica je zaljubljena i sretna, a kako izjave oko svog privatnog života daje dozirano, mnogi su se počeli pitati tko je njezin izabranik. Uz pomoć društvenih mreža doznalo se da je njezin dečko William Perge, inače Francuz koji živi i radi u New Yorku, a on je razlog zašto Natali često putuje preko 'bare'.

Bonjour

Objavu dijeli Natali Dizdar (@natalidizdar)


#perdrelatête

Objavu dijeli Natali Dizdar (@natalidizdar)


'Oko ljubavnog života nemam što prijaviti osim da mi je lijepo i da uživam', rekla je u nedavnom intervjuu za Gloria.hr tajanstvena glazbenica.

Jos malo.. #2017 bila si dobra #highlights #negril #endlessocean

Objavu dijeli Natali Dizdar (@natalidizdar)



Par dijeli strast prema putovanjima o kojima je Natali ovisna, a o vezama na daljinu kaže da su vrlo dinamične. 'Uvijek se nešto događa!', rekla je nedavno Natali.

Inače, diplomirala je socijalnu pedagogiju na Edukacijsko- rehabilitacijskom fakultetu, a sada završava drugu godinu Gestalta. Njezino zanimanje joj, kaže, pomaže i u karijeri, pogotovo u odnosima, a sigurno ponajviše u onim ljubavnim.

Linker
25. travanj 2024 14:37