tko kaže da se snovi ne ostvaruju?

Napokon poznato tko će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu

  • 13.02.2018. u 09:42

  • Autor:
    • Maja Ćurić

Franka Batelic/Instagram
Na ovogodišnjemu 63. natjecanju za pjesmu Eurovizije predstavljat će nas mlada Istrijanka koja se vratila na glazbenu scenu nakon četiri godine pauze

"Ljudi, presretna sam što mogu s vama podijeliti ovu veliku vijest. Predstavljam Hrvatsku na Eurosongu. Lisboa, vidimo se brzo! Tko kaže da se snovi ne ostvaruju? ", napisala je Franka Batelić na svom Instagramu nakon što je na stranicama Eurosong.hr objavljeno je kako će nas ona predstavljati na ovogodišnjem Eurosong natjecanju.
Pjevačica nas predstavlja pjesmom Crazy. Autor glazbe je Branimir Mihaljević, a autorica teksta sama pjevačica.

" S dvije sam godine pred televizorom, s daljinskim upravljačem umjesto mikrofona, nabadala stihove pjesme Tonyja Cetinskoga "Nek ti bude ljubav sva", kada nas je 1994. godine predstavljao na Euroviziji. Mami i tati tada sam ushićeno govorila: „Tako će i Aka, tako će i Aka.” Ta djevojčica u meni nikada nije prestala sanjati. I sada se san ostvaruje! Predstavljat ću Hrvatsku na Euroviziji. Ovom prigodom želim zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji na pozivu i iskazanome povjerenju. Moj tim i ja svjesni smo odgovornosti koju ovo predstavljanje donosi, spremni smo na izazov i dat ćemo baš sve od sebe da u Portugalu u svibnju Hrvatsku predstavimo na najbolji mogući način", prenosi Eurosong.hr.

instagram

Franka i Beyonce


Mlada glazbenica pjevanjem se bavi od svoje treće godine. Pjesmom Ruža u kamenu 2008. godine osvojila je nagradu gledatelja na Hrvatskome radijskom festivalu. 

Privatni album

Franka kao djevojčica na pozornici