Profimedia, AKM-GSI
Čestitke sretnom paru!

Napokon se udala i ova slavna glumica, na svadbi je bilo poznatih lica

Udala se Ashley Greene, glumica koja se 2008. godine proslavila ulogom vampirice Alice Cullen u filmu Sumrak, a potom i u nastavku filma iz 2009, Mladi mjesec.

Ashley Greene (31) sudbonosno 'uzimam' svom je zaručniku Paulu Khouryju (30) izrekla u San Joseu u Kaliforniji. Među 120 uzvanika bila je cijela vojska poznatih lica: Robert Pattinson, njezin kolega iz Sumraka s kojim je u ostala u najboljim odnosima, zatim glumci Zac Efron, Liam Hemsworth, Brittany Snow, slavni par Evan Ross i pop pjevačica Ashlee Simpson, otkriva američki časopis 'Bride' koji donosi i bajkovitu vjenčanicu u kojoj je blistala presretna mladenka.

'Oboje smo romantične duše', rekla je Greene za publikaciju govoreći o ceremoniji vjenčanja, a na to je upućivala i bajkovita vjenčanica koju je odabrala za svoj dan.

Par je bio zaručen godinu i pol prije velikog čina - Australac, glazbenik i poznato TV lice, pred Ashley je kleknuo na Novom Zelandu uoči Božića. Da će malo duže uživati u 'zaručničkoj' fazi, najavila je odmah nakon zaruka no ovog je proljeća zaključila da je pravi trenutak za brak.

Linker
15. travanj 2024 08:50