Roda u niskom startu

Napokon znamo spol bebe Elle Dvornik!

Ellina majka Danijela Dvornik krivac je za otkrivanje spola prinove u obitelji!

Sve je bilo više nego jasno kad je Danijela Dvornik na svom Instagram profilu objavila fotografiju torte, sasvim jasno u čast bebici koja je na putu. Rodne podjele padaju u zaborav, a i Ella i svi Dvornikovi iznimno su širokog pogleda na svijet, no plava torte ipak svijetu dovoljno govori - Ella nosi dječaka!

'Vrijeme je za tortu. Što mislite je li muško ili žensko?', napisala je buduća baka pokraj fotografije prekrasne plave torte koja mami osmijeh na lice. I Ella je gotovo u isto vrijeme objavila istu fotografiju, oduševljena izgledom torte koja ju je u petak navečer dočekala na seoskom imanju na kojem joj je zaručnik Charles Pierce, s prijateljicama i prijateljima te Ellinom majkom Danijelom, organizirao party ili kako to vani nazivaju, a sve češće i kod nas, 'baby shower'.

Mnogi su se i Elli i Danijeli javili u komentarima, a valja reći i da su mahom pisali: 'To što je torta plava, ne znači da je muško'... A simpatičan je bio i komentar upućen supruzi preminulog kralja funka Dine Dvornika: 'Mali Dino'.

Time for cake! Šta mislite je li muško ili žensko? #cake #sweets #wine#

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Always wanted one of these #teddybear #plushtoy #happiness #bigchild

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

Linker
25. travanj 2024 07:36