Profimedia, SIPA USA
Po drugi put

Našao sreću nakon bolnog prekida: Bivši suprug Meghan Markle oženio milijarderku

Iako ga je jako pogodio prekid s Meghan, njezin bivši suprug utjehu je našao u nutricionistici i bogatoj nasljednici Tracey Kurland. Zaprosio ju je samo dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja, a sudbonosno 'da' izrekli su šest dana nakon rođenja kraljevske bebe.

Iako se ne čini tako daleko, prošlo je gotovo godinu dana od vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja. Dok supružnici imaju pune ruke posla s novorođenim sinom Archijem, bivši suprug Vojvotinje od Sussexa, producent Trevor Engelson (42), jučer je uplovio u bračne vode s nutricionisticom Tracey Kurland (31).

Trevor Engelson, Tracey Kurland attend the Los Angeles Screening Of Netflix's
Profimedia, SIPA USA

Trevor se sa sadašnjom suprugom zaručio u lipnju prošle godine na putovanju u dolini Napa, dok je vjenčanje održano u Montecitu u Kaliforniji. Za razliku od vjenčanja s Meghan, na kojem je bilo više od 100 članova obitelji i prijatelja koji su se četiri dana zabavljali pijući rum na pješčanim plažama na Jamajci, drugo vjenčanje bilo je nešto tradicionalnije.

Meghan i Trevor bili su sedam godina u vezi, a vjenčali su se 2011. godine. No, njihov brak nije bio dugog vijeka - rastali su se samo dvije godine kasnije, a neki izvori tvrde da su razlog bile nepomirljive razlike. Producenta je jako pogodio prekid s Meghan, ali je sreću ponovno našao u Tracey Kurland, kćeri milijardera i bankara Stanforda Kurlanda.

"To nije bio čovjek za Meghan. Nakon razvoda dobila je novu snagu i spremno krenula dalje", rekao je izvor blizak Meghan Markle.

Linker
19. travanj 2024 15:19