Profimedia, AKM-GSI
RAZVOD NAKON 17 GODINA BRAKA

Nasmijani bivši supružnici razumiju se bolje nego ikad

Tek su sada, godinu dana nakon razvoda, prvi put viđeni zajedno u javnosti i čini se kako se bivši supružnici odlično slažu i nakon braka.

U svibnju prošle godine su Ben Stiller (52) i Christine Taylor (46) iznenadili sve objavom kako su se odlučili rastati, a sada kao bivši supružnici uživaju u šetnji New Yorkom nakon ručka u luksuznom restoranu. Svoju privatnost oduvijek su pomno čuvali i prije razvoda, ali osobito nakon pa je ovo prvi put da su viđeni zajedno nakon što su krenuli svatko svojim putem.

- S velikom ljubavlju i poštovanjem jedno za drugo i nakon 18 zajedničkih godina, odlučili smo se rastati – izjavili su tada, a čini se kako se rečenog i drže. Široki osmijesi na licima glumaca pokazuju kako i dalje uživaju biti zajedno, ali sada samo kao prijatelji i roditelji dvoje djece: 16-godišnje Elle Olivije i 13-godišnjeg Quinlina Dempseyja.

Friendly exes Ben Stiller and Christine Taylor are seen together in public for the first time since their split last year.  The former couple had a two hour lunch at a Tribeca restaurant, they both exited and looked to be having a great time together as they were seen laughing before they went separate ways.
30 Jul 2018, Image: 380263845, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Par se upoznao 1999. godine na snimanju kratkog filma "Heat Vision and Jack" koji je Ben Stiller režirao, a Christine Taylor je imala jednu od većih uloga. Već iduće godine su se vjenčali na plaži na havajskom otoku Kauai te nastavili i poslovno surađivati pa su zajedno snimili filmove "Zoolander", "Dodgeball: A True Underdog Story", "Tropic Thunder", "Zoolander 2", "Curb Your Enthusiasm" i TV seriju "Arrested Development".

HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 13:  Actors Christine Taylor (L) and Ben Stiller attend the 'The Secret Life Of Walter Mitty' premiere during AFI FEST 2013 presented by Audi at TCL Chinese Theatre on November 13, 2013 in Hollywood, California.  (Photo by Michael Kovac/Getty Images for AFI)
Getty Images for AFI
2013. na premijeri filma "The Secret Life Of Walter Mitty"

NEW YORK, NY - FEBRUARY 09:  (L-R) Quinlin Stiller, Ben Stiller, Christine Taylor and Ella Stiller attend the
Getty Images
Ben Stiller sa suprugom Christine Taylor i sinom Quinlinom te kćeri Ellom na premijeri filma "Zoolander 2" 2016. godine

Linker
18. travanj 2024 17:08