Nataša Janjić
 Promo
ZABLISTALA U IZLASKU

Nataša Janjić i da želi više ne može sakriti trbuščić

Nakon što je početkom rujna iznenadila objavom da čeka svoje prvo dijete te da je sretno zaljubljena, glumica Nataša Janjić zablistala je u večernjem izlasku u Zagrebu.

Kada je potvrdila da je trudna mnogi su bili iznenađeni jer nije bilo ni poznato da je sretno zaljubljena. Glumica Nataša Janjić (36) u vezi je s 34-godišnjim Nenadom Medančićem, liječnikom iz Pazina s kojim očekuje svoje prvo dijete. Muškarca iz snova upoznala je zahvaljujući svojoj prijateljici, poznatoj voditeljici Marijani Batinić, ali na jučerašnje otvaranje Glow bara u Zagrebu nije stigla u njegovom društvu, već je uživala u pratnji dugogodišnjeg prijatelja Luke Nižetića.

Iako je do nedavno uspješno skrivala trudnički trbuh, to joj više ne polazi za rukom. U haljini s elegantnom mašnom dodatno ga je naglasila jer je stegnuta u struku, a tamnu kombinaciju, s kojom je uskladila i ruž na usnama, "začinila" je torbicom s uzorkom rombova i protkanom zlatnim nitima.

Promo
Nataša Janjić

Na otvorenje prvog spritz bara u Zagrebu stigli su i drugi poznati poput pjevača Luke Nižetića, komičara i voditelja Ivana Šarića, voditeljice Ive Šulentić te glumca Slavka Sobina.

Promo
Novinarka i voditeljica Antonija Mandić

Promo
Voditeljica Iva Šulentić

Promo
Komičar i voditelj Ivan Šarić

Promo
Glumac Janko Popović Volarić

Promo
Pjevač Luka Nižetić

Promo
Glumac Slavko Sobin

Linker
24. travanj 2024 03:53