Ana Mihalić
idila

Nataša Janjić Medančić slavila je cijeli vikend: 'Mama i tata su sretni'

Glumica Nataša Janjić Medančić baš uživa u mjesecu ljubavi. Uoči prvog rođendana sina Tonija, Splićanka je objavila sretnu vijest, a čestitke joj već danima stižu sa svih strana.

"Prvi rođendan se slavi barem dva puta. Ovaj put za grupicu malenih prijatelja s ljepšom tortom i zakuskom. Mama i tata su sretni", napisala je kraj fotke svoje sretne obitelji Nataša Janjić Medančić koja je nedavno objavila vijest da u njihovu obitelj stiže prinova.

"Opraštam vam što ste mislili da sam debela, vi meni oprostite što sam vam svima lagala... U kolovozu nam stiže djevojčica! Valentinovo u našoj kući može početi', napisala je Nataša i na Instagramu tako otkrila da u drugom stanju.

Prošla godina bila joj je vrlo intenzivna, prepuna dobrih vijesti. Kupnja stana, adaptacija, ljubav, brak, useljenje i beba.

"Nevjerojatno je koliko toga stane samo u 12 mjeseci, rekla je za Gloria Dom poznata glumica.

Spica / Zagreb 07.12.2019. / foto: Maja Jurovic / Natasa Janjic Medancic i suprug Nenad Medancic
Maja Jurovic
Nataša Janjić Medančić i suprug Nenad Medančić

"Sve se posložilo poput jedne velike slagalice od tisuću dijelova za koju ne znate kada će se i kako sastaviti. Naime, godinama sam bila podstanar i željela sam stan u centru grada. Dugo sam tražila stanove, mnogi su mi se i prodali pred nosom, a onda sam naišla na ovaj koji je kvadraturom bio prevelik za mene, ali sam zbog povoljne cijene ipak odlučila kupiti stan od 95 kvadrata. Osvojio me svojom visinom od 3,70 metara, štukaturama, starinskim vratima, kaljevim pećima i šalila sam se da ću u njemu živjeti zaogrnuta bundom kao stara osamljena glumica" kaže Nataša, koja je adaptaciju započela prije točno godinu dana, potpuno nesvjesna što će se sve izdogađati tijekom adaptacije.

Natasa Janjic, stan, 13042019, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić

Linker
24. travanj 2024 17:05