instagram
sreća do neba!

Nataša Janjić rodila, suprug se već pohvalio prvom fotkom!

Sreća splitske glumice Nataše Janjić sada je potpuna! Ona i njezin suprug Nenad Medančić postali su roditelji dječačića!

U privatnom zagrebačkom rodilištu Podobnik glumica Nataša Janjić (37) je na svijet donijela svoje prvo dijete, dječaka, kojem se neizmjerno veseli uz supruga, 35-godišnjeg ortopeda iz Pazina, Nenada Medančića. Ponosni tata odmah se pohvalio na Facebooku!

Sve ide kao po loju ovom sretnom paru. Slatku tajnu da će postati roditelji otkrili su u rujnu prošle godine, kad se njezin trudnički trbuščić više nije mogao sakriti. A potom je, s prvim danom 2019. godine, odjeknula i vijest da su Nataša i Nenad, bez velike pompe i medijske buke, razmijenili bračne zavjete. S njima su na taj dan bili samo njihovi najbliži. 'Jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek se prelije na ostatak života i sve koje volimo', riječi su kojima je glumica cijelom svijetu, putem društvenih mreža, kasnije tog dana poručila da su 'uprao vjenčani', uz fotografiju vrućeg poljupca.

I eto začas veljače i još jedne sretne vijesti - njihov je dječačić na svijet stigao kao najljepša kruna ljubavi! Par je sinčića, kruži po društvenim mrežama, nazvao - Toni.

Trudničke dane Nataša je provodila na relaciji Istra-Split-Zagreb, no ovoj je maloj obitelji stalna adresa u Zagrebu budući da je Medančić diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i trenutno radi u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju Akromion, a ona je članica glumačkog ansambla zagrebačkog kazališta 'Gavella'.

Linker
19. travanj 2024 07:50