Juliano/X17online.com
uz poptomognutu oplodnju

Ne skrivaju sreću: Nakon svih problema s neplodnošću stiže drugo dijete

Oni su jedan od rijetkih parova koji nisu skrivali svoju borbu s neplodnošću, a sada im nakon kćeri stiže još jedno dijete.

Otkako su prije 19 mjeseci postali roditelji malene Lune, Chrissy Teigen i John Legend nisu skrivali da bi, unatoč svim teškoćama kroz koje su prošli, voljeli imati još jedno dijete. I želje su im se napokon ostvarile. Sretne vijesti je 31-godišnji model podijelila na Instagramu, a da objava bude još slađa pomogla joj je njezina kći Luna.

- Luna, što je ovdje? - pitala je Chrissy Teigen svoju mezimicu pokazujući na trbuh, a njezina jednogodišnjakinja je prošaptala "Dijete". Model koji je po zaradi u prošlih godinu dana na trećem mjestu Forbesove liste našalila se u statusu i "otkrila" da je dijete Johnovo.

Chrissy Teigen i glazbenik John Legend, za kojeg se udala 2013., godinama su se borili s neplodnošću, a naposljetku su se odlučili za medicinski potpomognutu oplodnju nakon koje su dobili Lunu, a sada očekuju i drugo dijete. Sudeći po objavama modela ovog puta im stiže sinčić - jer je to od ukupno tri embrija, bio jedini preostali.

John Legend and Chrissy Teigen got out to Barney's in Beverly Hills, for a bit of shopping with daughter Luna, on Thursday, March 9, 2017  X17online.com
Juliano/X17online.com

Linker
22. travanj 2024 21:21