Getty Images
kroče različitim stazama

Ne stišava se drama u kraljevskoj obitelji: Princ William zabrinut za Harryja i Meghan, a najviše za svoj odnos s bratom

Medijskih napisi nakon prikazanog dokumentarca o putovanju vojvode i vojvotkinje od Sussexa u Afriku svima je dao iščitati da je odnos između kraljevske braće vidljivo narušen, te da zbog pritiska medija Meghan i Harry vidno uzrujani.

Nakon što je objavljen dokumentarac "Harry & Meghan: An African Journey" u kojem se Meghan i Harry otvoreno priznali da su pod ogromnim pritiskom najviše je zabrinula princa Williama.

Navodno je budućeg kralja dirnula ranjivost Harryja i Meghan koju su pokazali pred kamerama, prenosi BBC.

Izvor blizak palači naglašava da su Meghan i Harry prema Williamu otkrili previše u dokumentarcu koji je u Velikoj Britaniji prikazan u nedjelju. Harry je tamo otvoreno priznao koliko negativno medijska pažnja utječe na njihov privatni život.

JOHANNESBURG, SOUTH AFRICA - OCTOBER 02:  Meghan, Duchess of Sussex looks on as Prince Harry, Duke of Sussex speaks during a visit a township to learn about Youth Employment Services on October 02, 2019 in Johannesburg, South Africa..  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

"Gledajte, to je nažalost tako. To ponekad znači staviti hrabro lice i okrenuti obraz mnogim stvarima. Ali opet, za mene i moju suprugu, naravno, postoji puno stvari koje bole - pogotovo kada je većina toga neistinita ", rekao je Harry na temu medija, te je jasno rekao da neće sudjelovati u igri koja je ubila njegovu majku Dianu.

"Konstantno smo pod pritiskom i u organizaciji", rekao je Harry voditelju Tom Bradbyju na pitanje o njegovom mentalnom zdravlju, a osvrnuo se i na nesuglasice između njega i starijeg brata.

"Neizbježno je da se događaju nesuglasice", rekao je. "Ali mi smo braća, uvijek ćemo biti braća. Trenutno smo na različitim stazama života. Uvijek ću biti tu za njega i kao što znam, uvijek će biti tu zbog mene. Ne vidimo se toliko često kao nekada, zato što smo toliko zauzeti, ali ja ga volim. Mogu reći da se većina stvari u medijima stvara iz ničega. Kao braća, imamo dobre dane i loše dane. ", rekao je Harry.

CHOBE NATIONAL PARK, BOTSWANA - SEPTEMBER 26: Prince Harry, Duke of Sussex joins a Botswana Defence Force anti-poaching patrol on the Chobe river in Kasane on day four of their tour of Africa on September 26, 2019 in Chobe National Park, Botswana. (Photo by Dominic Lipinski - Pool /Getty Images)
Getty Images

Još u travnju mediji su napuhali priče o krhkom odnosu između William i Harry. Prema insajderu bliskom kraljevskoj palači, njih dvoje su uvijek bili predodređeni za različite putove i zato više nemaju dodirnih točaka. Harry je više vođen svojim instinktima, vidi kako je stariji brat discipliniran i opsjednut protokolom kao budući monarh.

Jedva suspregnuvši suze, Meghan se na pitanje o tome koji je utjecaj pritisak medija ima na njezino mentalno i fizičko zdravlje i je li ok bila vidno ganuta činjenicom da ju je netko konačno upitao kako se nosi s cijelom situacijom.

'Hvala na pitanju. Malo me ljudi pitalo jesam li dobro. Iza očiju javnosti sve je to na mene poprilično djelovalo', odgovorila je Meghan.

Na Twitteru je odmah nakon prikazivanja niknuo hashtag #WeLoveYouMeghan kojim su Meghan njezini obožavatelji željeli iskazati empatiju i podršku.

Linker
25. travanj 2024 04:23