Profimedia, Backgrid USA
nije bilo lako

Ne taji istinu: 'Kad sam mami i tati rekla da sam zaljubljena u ženu, bilo je strašno'

Atraktivna se 32-godišnja glumica deklarirala kao biseksualka - kad je roditeljima prvi put rekla da je u vezi sa ženom, njihova je konsternacija bila neminovna jer su bili i religijski nastrojeni.

Glumica Amber Heard bila je jedna od govornica na panelu Making Change On & Off the Screen u Austinu u Texasu te je govorila o tome kako su njezini roditelji primili vijest da ona voli i muškarce i žene, te da je u vezi sa - ženom. Bit njezina izlaganja išla je međutim u smjeru kako su to prihvatili s vremenom te da su danas u dobrim odnosima.

'Dolazim iz Austina u Texasu, moja otac je dobar južnjak, odgajana sam u religioznoj obitelji. Biti lezbijka, ateist, vegetarijanka... ne. Sjećam se, kad sam im rekla da sam sretno zaljubljena u ženu bilo je samo plač, plač...', rekla je.

New York, NY  - Actress Amber Heard and ex-girlfriend Tasya Van Ree are spotted out with a friend in New York. The former couple looked happy to be spending some time together as they made their way around time.

Pictured: Tasya Van Ree, Amber Heard



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 380817093, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Tasya Van Ree, Amber Heard

'Nisu se znali nositi s tim jer je to za njih bilo kao da ste ih ubacili u binarni sustav da to procesuiraju, pozitivno ili negativno. I iako nisu isprva shvatili moju seksualnost, njihov stav i njihova srca su se s vremenom promijenila.

'Pet godina kasnije trebala sam primiti važnu nagradu i zamolila roditelje da dođu u Dallas na dodjelu. Vidjela sam ih kako sjede u prvim redovima u sredini. I ja sam primila tu 'gay' nagradu. Ma pogledajte nas, koji smo petogodišnji put prešli. Stavovi i srca se mijenjaju', rekla je Heard, glumica poznata i po vezi s kolegom Johnnyjem Deppom koja je neslavno završila.

Bila je godina 2010. kad je javno priznala svoju biseksualnost, iako su je prije toga upozoravali da to ne čini jer bi priznanje moglo negativno utjecati na njezinu karijeru. Trenutačno je u vezi u trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom, a najpoznatija njezina veza sa nekom ženom bila je s Tasyjom van Ree - zajedno su provele pet godina.

*EXCLUSIVE* London, UNITED KINGDOM  - It's official! Amber Heard and Vito Schnabel share their first public kiss as the couple attend day seven of the Wimbledon Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club in London, England. The pair looked very comfortable with each other, with Amber taking selfies and occasionally putting her arm around Vito's shoulder.  **SHOT 07/07/2018**

Pictured: Amber Heard, Vito Schnabel

BACKGRID USA 10 JULY 2018, Image: 377480808, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

WESTWOOD, CA - NOVEMBER 21: Johnny Depp and Amber Heard attend the premiere of Focus Features' 'The Danish Girl' at Westwood Village Theatre on November 21, 2015 in Westwood, California.
Getty Images
Johnny Depp i Amber Heard

Linker
25. travanj 2024 05:53