Maja Jurović
Bal Crvenog križa

Ne zna se tko se bolje dotjerao: Igor i Olja Vori bili su najljepši par na subotnjem balu

Donatorski 'Bal Crvenog križa Grada Zagreba 2018' u subotu je okupio društvenu kremu u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin, a među uzvanicima bila su i brojna poznata lica. Bal je održan pod visokim pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

Bal za pamćenje održan je sinoć u prekrasnom ambijentu hotela Westin u koji su uzvanici došli u posebno biranim toaletama. Dame su mahom nosile elegantne duge haljine, a među njima isticale su se supruga bivšeg rukometaša Igora Vorija, Olja, medijska profesionalka Antonija Mandić, te pjevačica Franka Batelić.

Gosti su uživali uz zvuke Zagrebačke filharmonije, a svojim izvedbama zabavljali su ih i Franka Batelić i Damir Kedžo.

Sredstva prikupljena na donatorskom Balu bit će utrošena za opremanje Logističkog centra Crvenog križa Grada Zagreba koji će biti centralno mjesto na kojem će se pružati pomoć socijalno ugroženim građanima. Bal postaje godišnja tradicija, pa su tako prošle godine sredstva prikupljena na tom događanju utrošena su za kupnju kombi vozila za potrebe prijevoza osoba s intelektualnim i tjelesnim oštećenjima, koji su korisnici socijalnih usluga poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške u Gradskom društvu Crvenog križa Zagreb.

Maja Jurović
Antonija Mandić i Franjo Ridjan

Maja Jurović
Franka Batelić i Damir Kedžo

Maja Jurović
Igor Vori i supruga Olja Vori

Linker
18. travanj 2024 18:08