instagram
POTPUNO NEODOLJIVI

Ne znamo tko je slađi: Franka Batelić u društvu najvećeg frajera Svjetskog prvenstva koji joj je izmamio osmijeh na lice

Pjevačica Franka Batelić stigla je u Rusiju kako bi dala potporu našoj reprezentaciji i svom skorašnjem suprugu Vedranu Ćorluki. Zbog srebrne medalje zlatnog sjaja nije skidala osmijeh s lica, a najviše se razveselila najslađem navijaču.

Franka Batelić opet je navijala s tribina za našu nogometnu reprezentaciju. Lijepa pjevačica napravila je milja i milja u ovih mjesec dana, ali ni jednom nije propustila da uživo doživi ludu navijačku atmosferu koja je pratila hrvatsku reprezentaciju od prvog dana.


Instagram
Franka Batelić i Vedran Ćorluka

Lijepa Istrijanka uskoro će stati pred oltar s dugogodišnjim dečkom Vedranom Ćorlukom, a uoči vjenčanja godine gdje će goste zabavljati Toni Cetinski, Franka se fotografirala s najslađim navijačem u Rusiji.

Ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu uspjela je napraviti selfie s malenim Davidom, sinom Domagoja Vide koji ima samo dvije godine, ali je uspio osvojiti srca svih navijača, a i režije. Njegov smiješak uhvatile su brojne kamere svjetskih televizijskih kuća, a njegovo bosonogo trčkaranje po travnjaku rijetko kome nije izmamilo osmijeh na lice. Gotovo svaki igrač u reprezentaciji s njim je proveo trenutak slavlja na terenu, pa je u kratkom vremenu maleni Vida postao svojevrsna maskota ovog prvenstva.


instagram


Instagram
Djevojke i Vida

Franka je bila oduševljena njime, pa je i sama htjela napraviti uspomenu na povijesnom prvenstvu za hrvatsku reprezentaciju.

WORLD CUP FINALSSSSSS @ivamarija_

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)



Linker
22. travanj 2024 00:13