Junior i Marta Fernandes
 Instagram / Marta Fernandes
Obitelj slavi u Turskoj

Nekad najskuplji Dinamovac čeka svoje treće dijete. Marta Fernandes objavila sretnu vijest

Supruga bivšeg Dinamovca, Marta Fernandes, otkrila je da čeka svoje drugo dijete. Prije nešto više od godinu dana na svijet je donijela dječaka Matea.

Nogometaš rodom iz Čilea, Junior Fernandes, obznanio je svijetu da će uskoro postati otac po treći put. Bivši Dinamovac čeka drugo dijete sa suprugom Martom Fernandes, prije nešto više od godinu dana dobili su sina Matea. Drugo će to biti dijete Marte i nogometaša, a treće njegovo, budući da je prvog sina dobio u prijašnjoj vezi.

Sretne vijesti Marta i Junior objavili su na Instagramu, obiteljskom fotografijom na kojoj poziraju u društvu dva dječaka i kućnog ljubimca. 'Preplavljena sam emocijama trenutno. Čekamo bebu i ovo su zaista divne vijesti', napisala je Marta uz fotografiju na kojoj obiteljski poziraju u dnevnom boravku Marta, Junior te dječaci Mateo i Benjamin.

'Naša obitelj slavi, a srca su nam ispunjena veseljem'

Prijatelji para oduševljeni su zbog sretnih vijesti pa Marti i Mateu čestitke stižu na Instagramu jedna za drugom. Obožavateljica luksuznih brendova i nekadašnji Dinamovac zaljubili su se dok je on živio i radio u Zagrebu. Spojio ih je Instagram, a ljubav s društvenih mreža brzo se pretvorila u ozbiljnu vezu te brak. Ubrzo je Marta naučila i suprugov jezik te se odlučila u ovoj fazi njegove karijere potpuno posvetiti njemu i obitelji.

Da podsjetimo, vjenčali su se prije četiri godine u Splitu, a slavili su potom u Galeriji Meštrović sa 70-ak uzvanika. Oboje su se u znak ljubavi i tetovirali, Junior ima njezino ime ispisano na tijelu, a ona je na zapešću istetovirala 'Junior, volim te' i time pokazala suprugu koliko joj znači. Njegova nogometna priča odvela ih je iz Hrvatske pa trenutno žive u Turskoj, gdje Junior igra za Alanyaspor.

Linker
19. travanj 2024 15:06