Kendall Jenner/Instagram
Njima je ljeto

Neki u kaputima, a neki u kupaćim kostimima: Slavne prijateljice uživaju na Bahamima

Kako bi proslavile 21. rođendan manekenke i TV voditeljice Hailey Baldwin, modeli Kendall Jenner i Bella Hadid s društvom su se uputile na egzotičnu destinaciju. I time se, naravno, pohvalile na Instagramu.

Kako bi drugačije američke it djevojke proslavile rođendan jedne od njih, nego se uputile na putovanje na egzotično otočje smješteno istočno od Floride. Najplaćeniji svjetski model Kendall Jenner (22) i debitantica na ovogodišnjoj reviji Victoria's Secreta Bella Hadid (21), u društvu Isabelle Peschardt, Camile Morrone, Justine Skye i Renell Medrano, otputovale su na Bahame kako bi u velikom stilu proslavile rođendan manekenke i voditeljice glazbene emisije "Drop the Mic" Hailey Baldwin (21). Kći glumca Stephena Baldwina svoje je najbolje prijateljice počastila putovanjem i jedinstvenim doživljajem - posjetile su plažu na kojoj su se s njima u plićaku brčkale i svinje. Neslužbeno zvani "Pig Beach" nenaseljen je otočić koji je jedna je od glavnih atrakcija Bahama, a bogatašice su svoje iskustvo zabilježile pametnim telefonima te fotografije, naravno, podijelile s obožavateljima na Instagramu.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Nisu mogle odoljeti ni da se pohvale pokojom fotografijom u bikiniju, a na svoju je figuru iznimno ponosna mlađa sestra Gigi Hadid, koja je dane prije revije donjeg rublja Victoria's Secret show provodila u teretani tešući svoje tijelo. I dok se ona odlučila na kupaći kostim brenda "Same Swim", koji je više otkrivao nego skrivao, pripadnica klana Kardashian-Jenner nosila je jednodijelni kupaći kostim s dekolteom. No, nije dugo potrajalo da se i 22-godišnjakinja, po uzoru na prijateljice, presvuče u sićušan bikini.

Kendall Jenner/Instagram
Kendall Jenner i Bella Hadid

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Linker
22. travanj 2024 20:50