Profimedia, AKM-GSI
kraj ljubavi

Nema sreće: Dva bolna poraza glumice u samo šest mjeseci

Samo šest mjeseci trajala je njihova romansa - kako to već biva u modernom svijetu, Emma Watson najprije je kliknula 'Unfollow' na Instagramu Chorda Overstreeta... i sve je bilo jasno.

Samo šest mjeseci trajala je njihova romansa - kako to već biva u modernom svijetu, Emma Watson najprije je kliknula 'Unfollow' na Instagramu Chorda Overstreeta... i sve je bilo jasno.

Chord Overstreet, 29-godišnji glumac iz Nashvillea, i 28-godišnja Emma Watson, britanska glumica koju je proslavila uloga Hermione Granger iz serije filmova o Harryju Potteru, prekinuli su ljubavnu vezu. Upoznali su se krajem prošle godine, vrlo brzo nakon što je ona prekinula dvogodišnju vezu s tehno menadžerom Williamom Knightom.

Posljednjih mjeseci Watson i Overstreeta paparazzi su često hvatali po Los Angelesu, u dobrom raspoloženju, i reklo bi se zaljubljene. Bilo je nemoguće naslutiti da im u vezi ne cvjetaju ruže, no, trud im se nije vratio - naposljetku su stavili točku na i svojoj vezi.

'Primijetila sam, u Hollywoodu, da se tvoja veza uvijek ukomponira u tvoju promociju filma i svaki put postane dio cirkusa', rekla je nedavno Emma Watson te naglasila da ona o svojim privatnim druženjima više neće javno govoriti. Objašnjava to činjenicu da se njezin glasnogovornik nije očitovao o prekidu, unatoč navaljivanju američkih i osobito britanskih medija.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Los Angeles, CA  - Young British star Emma Watson have someone new in her life: Glee alum Chord Overstreet! The Harry Potter star was spotted all smiles this afternoon while holding hands with her new man as the new couple enjoyed a romantic walk!  Emma previously dated William
Profimedia, AKM-GSI

Kad je veza s Williamom Knightom već bila na izdisaju:

Picture Shows: William Mack Knight, Emma Watson

July 04, 2016

'Harry Potter' actress Emma Watson is pictured out with Silicon Valley high-flying boyfriend William Mack Knight in London, England.

The fresh-faced starlet was casually dressed in a black top, loose-fitting black trousers and lace-up black shoes.

 
WORLDWIDE RIGHTS, Image: 294205322, License: Rights-managed, Restrictions: Non Exclusive
No Digital Rights Without Permission
Please Credit All Uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, FameFlynet UK
Profimedia, FameFlynet UK
Emma Watson i William Mack Knight

Linker
26. travanj 2024 20:55