Profimedia, Mega Agency
ŠALA MALA

Neobična poruka: Suprug Tamare Ecclestone sanja o svojoj šogorici

Da mjesta za šalu u njihovoj obitelji uvijek ima pokazao je suprug Tamare Ecclestone koji je na 30. rođendan njezine sestre Petre podijelio internet meme o muškarcu koji sanja supruginu sestru.

Da mjesta za šalu u njihovoj obitelji uvijek ima pokazao je suprug Tamare Ecclestone koji je na 30. rođendan njezine sestre Petre podijelio internet meme o muškarcu koji sanja supruginu sestru.

Poduzetnik Jay Rutland (37), suprug Tamare Ecclestone (34), podijelio je meme o dvije sestre koje pokušavaju dečka jedne od nje uhvatiti u preljubu, a to je bila svojevrsna rođendanska čestitka za 30. rođendan njegove šogorice Petre.

„Djevojka me pozvala kod sebe doma, ali je tamo bila samo njezina sestra. Dok sam čekao da ona dođe, njezina nevjerojatno seksepilna sestra sjedila je tamo, odmah pokraj mene. Prošlo je neko vrijeme, a nakon toga je došla do mene i šapnula mi na uho: „trebali bi spavati zajedno prije nego se moja sestra vrati kući”. Istog trena sam ustao i odšetao do svog automobila gdje me čekala moja djevojka. Pala mi je u zagrljaj i rekla da imam njezino potpuno povjerenje jer sam odbio njezinu sestru. Pouka priče: uvijek držite kondome u automobilu – pisalo je na memeu uz koji je šaljivi Jay svojoj „omiljenoj šogorici” čestitao 30. rođendan.

Jay i Tamara su se vjenčali prije pet godina, a zajedno imaju četverogodišnju kćer Sophiju. Par je prošle i ove godine posebno velika podrška Petri koja je prolazila kroz težak razvod, a uvijek su tu i za njezinu djecu – Laviniju (5) i trogodišnje blizance Andrewa i Jamesa.

Beverly Hills, CA  - Petra Ecclestone and sister Tamara were pictured arriving at hot spot E Baldi today.

Pictured: Petra Ecclestone, Tamara Ecclestone



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 403353765, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Sestre se često može vidjeti zajedno u shoppingu

Petra je svoj 30. rođendan proslavila velikim tematskim partyjem na koji su svi stigli odjeveni u stilu osamdesetih. Ona je odabrala retro look za vježbanje: neonske zelene tajice i šljokičasti bodi leopard printa te color block bomber jaknu.

Tamara Ecclestone releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, SIPA USA
Petra i Tamara spremne za proslavu

Linker
29. travanj 2024 08:05