facebook
SVADBENA ZVONA

Neobično vjenčanje Hrvoja Rupčića: 'Pronašao sam svoju Pocahontas i ne puštam je više'

Poznati glazbenik oženio se talentiranom umjetnicom, a od sreće je na sva zvona objavio da je pronašao ljubav života.

"Dragi prijatelji, hvala vam svima puno na čestitkama! Pronašao sam svoju Pocahontas i ne puštam je više...", pohvalio se sretnom viješću glazbenik Hrvoje Rupčić da je pronašao srodnu dušu.

Prošle godine je u ožujku prekinuo vezu sa stjuardesom Ivanom, a onda je brzo nakon toga sreo buduću suprugu istog imena. Ivana Kujundžić dodala si je na Facebooku prezime Rupčić. Ivana je po struci modna dizajnerica, a fotografijom se aktivno bavi desetak godina. Rado režira spotove, a također pjeva u gipsy swing bendu Gadjo Manouche. Par je u proljeće ove godine putovao u Iran.

facebook

Zid Facebooka poznatog glazbenika prepun je čestitki, a sve je najviše razveselila njihova fotografija vjenčanja jer su na njemu nosili indijanske perjanice. Čestitke su stizale i na Instagram profilu uz zajedničku fotografiju. "Biokovo 29.7.2019. Mama Juanita (Ivana Kujundžić-Rupčić) & Speedy Gonzales (Hrvoje Rupčić)", napisao je u opis romantične fotografije.

facebook

Svestrana Imoćanka osvojila je Hrvoja svojim brojnim talentima, a na društvenim stranicama se vidi da je apsolutni fan njezinih fotografija.

Vođa grupe Cubismo ovisan je o 'divljim' putovanja i prirodu, a nedavno je prošao i avanturu života kada se popeo na Himalaje, a sada je pronašao mir uz svestranu umjetnicu.

Prije novog braka bio je ljubavnoj vezi s glumicom Zrinkom Cvitešić i u braku s Kristinom Tinom Kresnik.

Linker
19. travanj 2024 13:07