Instagram
IZVAN NOGOMETNIH TERENA

Neodoljiv božićni ugođaj u domu Ivana Rakitića

Božićna čestitka jednog od naših najboljih nogometaša oduševila je više od 300 tisuća njegovih pratitelja, a kako i ne bi kada je popularni Raketa ponovno pokazao obiteljski sklad u kojem uživa izvan nogometnih terena.

Ova godina bit će ona koju će zauvijek pamtiti: osim što se sa Svjetskog nogometnog prvenstva vratio sa srebrnom medaljom oko vrata, Barcelonin veznjak i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić našao se na 13. mjestu najboljih nogometaša na svijetu, a nedavno je njegov gol proglašen najboljim u Ligi prvaka. Ipak, uz sav profesionalni uspjeh, 30-godišnjem nogometašu najvažnija je njegova mala obitelj - što redovito pokazuje na društvenim mrežama. Ovog puta svoje je obožavatelje oduševio obiteljskom fotkom s kojom je svima zaželio sretan Božić i novu godinu.

Uz njega su na fotografiji njegova supruga Raquel (29) te njihove kćeri Althea (5) i Adara (2), a scenografija je baš kao iz božićne bajke. Četveročlana obitelj pozira pokraj božićnog drvca i kamina, a svi redom su se i modno uskladili.

Ivan je jedan od rijetkih domaćih nogometaša koji redovito objavljuje obiteljske fotografije na Instagramu, a koliko su mu njegove djevojke važne daje do znanja u svakom intervjuu. Njihov doprinos njegovoj karijeri, osobito onaj njegove supruge, istaknuo je i za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji. Nakon utakmice protiv Danske u osmini finala, u kojoj se penalima odlučivao prolazak dalje, Rakitić se našao u ključnoj ulozi i svi pogledi su bili upereni u njega kada je došao red da izvede odlučujući pogodak. Kasnije je Raketa priznao kako je on u tom trenutku razmišljao o svojim curama.

- Moja žena zna sve. Volim te, ljubavi moja. S tobom je sve moguće! - poručio je tada hrvatski reprezentativac kojem je najljepše kada je kod kuće i kada može, zajedno sa suprugom, brinuti o njihovim djevojčicama.

Linker
20. travanj 2024 16:02