Marin Čilić Instagram
večer rezervirana za dečke

Neodoljiva fotografija tate Marina i malenog Balde: Dečki zbilja znaju uživati i već imaju zajedničke hobije

Sinčić Marina Čilića dobio je od poznatog nogometaša Ivana Rakitića neodoljiv poklon - maleni već sada nosi dres s potpisima najpoznatijih igrača Barcelone.

Tenisač Marin Čilić pohvalio se fotografijom sinčića Balda koji je dobio predivan poklon od Ivana Rakitića. "Šuška se da je Barcelona dobila novog igrača. Hvala Ivanu na najboljem poklonu, napisao je Marin koji u naručju drži sina odjevenog u dres Barcelone, a na njemu piše njegovo ime.

"Službeno tim od troje. Hvala za sve dobre želje. Mama i maleni dječačić su super. Ovo desetljeće će izgleda biti jedno od najboljih", napisao je Čilić početkom veljače kada im je u obitelj stigla prinova. Tenisač je primio brojne čestitke.

"Rodio se Baldo Čilić. Neka je živ, zdrav i neka prati stope svoga oca!!" objavili su na Facebooku njegovi prijatelji iz teretane u kojoj Marin vježba.

Marin i Kristina vjenčali su se u travnju 2018., a sretnu vijest da čekaju dijete objavili su početkom listopada prošle godine, uz prigodnu fotografiju na kojoj tenisač pozira s dječjim kolicima.

"Nova kolica. S uzbuđenjem vam javljam da se tim Čilić širi. Novog člana očekujemo 2020. godine", napisao je ispod fotke. Novopečeni roditelji zajedno su još od 2008. godine kada su se upoznali na Srđu, a na istom mjestu su se i vjenčali.

Tenisac Marin Cilic i njegova izabranica Kristina Milkovic vjencali su se u Cavtatu u Crkvi svetog Nikole,svadbena vecera i zabava su bili u dubrovackom Revelinu                                                                                snimio :Sasa Buric 290418
Saša Burić

"Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, psihologiju i politologiju, a sada ima svoju konzultantsku tvrtku. Pametna je i inteligentna, uvijek mi daje dobre savjete... koje ja, doduše, rijetko slušam", našalio se Marin u intervjuu za Gloriju.

Linker
18. travanj 2024 09:14