Profimedia, AKM-GSI
Ljubav je to

Nerazdvojni par: Oboje su se teško razboljeli, rastali i na kraju - opet čvrsto stoje jedan uz drugoga

Glumac Michael Douglas slavi 50 godina rada u show biznisu i tim je povodom dobio zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Kao i u svim važnim trenucima tijekom posljednje 22 godine njegova života, ovom je uvaženom činu nazočila i njegova životna družica Catherine Zeta-Jones ne ispuštajući mu ruku.

Zajednički život glumačkog para Michaela Douglasa (74) i Catherine Zeta-Jones (49) imao je uspone i drastične padove. Godina 2010. bila je jedna od težih za cijelu njihovu obitelj (par ima troje djece, biološku djecu Carys i Dylana koji su u tinejdžerskoj dobi te njegova sina Camerona iz prošlog braka s Diandrom Luker). Te je godine Michaelu dijagnosticiran rak grla u četvrtom stadiju te su uslijedile godine teške borbe. Te iste godine, Michaelov sin Cameron završio je zatvoru zbog dilanja i konzumiranja droge.

Ne, to nije bilo sve, 2012. glumici je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, psihološki problem o kojem je često govorila bez uljepšavanja ne bi li pomogla ljudima sa sličnim psihičkim problemima.

Naposljetku su se u jednom trenutku 2013. godine odlučili razvesti - no, odvojenost nije dugo trajala. Sve su to prebrodili, i danas stoje čvrsto jedno uz drugoga - na otkrivanju Douglasove zvijezde u Hollywoodu bili su sretni, prisni i nisu dali ni naslutiti tragove ožiljaka na srcima.

Na događanju je bio i Michaelov otac, 101-godišnji Kirk Douglas koji također ima svoju zvijezdu na Stazi slavnih, samo nekoliko metara udaljenu od sinovljeve.

Michael Douglas honored with star on the Hollywood Walk of Fame. Hollywood, California.
06 Nov 2018, Image: 394432419, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Hollywood, CA  - Actor Michael Douglas honored with a star on the Hollywood Walk of Fame in Los Angeles.

Pictured: Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones

BACKGRID USA 6 NOVEMBER 2018, Image: 394488566, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
15. travanj 2024 04:42