Ella Dvornik
 Instagram
Jedna je Dolly!

Neuništiva holivudska legenda pokrenula trend koji slijede i slavne Hrvatice! Zaludjela je Ellu Dvornik, Antoniju Blaće, Lidiju Bačić...

Dolly Parton pokrenula je izazov koji je zaludio cijeli svijet, a nije zaobišao ni domaće celebrityje. Dama je povodom svog 74. rođendana objavila na Instagramu fotku koja je postala hit.

Dolly Parton Challenge zaludio je svijet, znane i neznane, svjetske i domaće celebrityje. A znate li kako je taj izazov na društvenim mrežama nastao? Pokrenula ga je upravo američka country legenda Dolly Parton. Objavila je na Instagramu svoje četiri fotografije - htjela je tako ukazati na razlike između profila korisnika društvenih mreža Linkedin, Facebook, Instagram i Tinder.

Odmah je slavna Dolly završila kao meme, a na urnebesnoj objavi poentirala je kada je za Linkedin odabrala poslovnu bluzu, kućni džemper za Facebook, trendovsko izdanje za Instagram i seksi fotografiju za Tinder. Ta je fotografija inače nastala iz njezinog snimanja za Playboy 1978. godine.

Uz objavu je Dolly napisala: 'Pronađi si ženu koja može sve ovo', a ubrzo su se njezini obožavatelji oduševili.

Poklonici diljem svijeta krenuli su s novim izazovom - korake Dolly Parton slijedi cijeli svijet, a ni Hrvatska nije lišena zvijezda koje su se okušale u izazovu.

Antonija Blaće, Ivana Mišerić, Ella Dvornik, Davor Bilman, Lidija Bačić - samo su neka od imena koja su pokleknula pred ovim zabavnim izazovom, a ne prezaju ni velika glumačka i voditeljska imena iz svijeta.

Jennifer Garner, Gordon Ramsay, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Sharon Stone, Miley Cyrus... Glazbena diva nameće viralne trendove, unatoč tome što niti malo ne pripada generaciji društvenih mreža te je nedavno proslavila svoj 74. rođendan. Neuništiva Dolly dokazala je još jednom da je prava kraljica!

Linker
19. travanj 2024 13:49