Nevena Rendeli Vejzović
 John Pavlish
ni mećava je nije spriječila

Nevena Rendeli kao diva: Presvlačenje u taksiju i gole noge za zagrebačku reviju

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, kreativni dvojac koji se skriva iza imena eNVy room unatoč snijegu koji je sinoć nezaustavljivo padao, okupio je u svom showroomu brojne Hrvatice koje su željele prve pogledati njihovu novu kolekciju, a među kojima su bile Nevena Rendeli Vejzović, Nina Badrić, Jelena Rozga, Mia Kovačić, Tatjana Jurić...

U elegantno uređenom showroomu u zagrebačkoj Vlaškoj ulici jučer su se našle brojne poznate dame koje su sa zanimanjem razgledale 30 dnevnih i večernjih kombinacija iz nove kolekcije eNVy rooma te se jednoglasno složile kako će iste zaživjeti i na ulicama hrvatskih gradova.

Reviju je pratila i HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja je nosila omiljenu suknju s potpisom eNVy room u kombinaciji s casual majicom high street brenda H&M. Pogledi su ipak bili upereni u Ledenko sandale kojima nije odoljela unatoč zagrebačkoj mećavi. 'Stigla sam taksijem u toplim Uggsicama, a neposredno prije izlaska sam se preobula u ove sandale, pa što bi mi mama rekla da sam uistinu došla u sandalama?', šalila se Nevena ne krijući koliko joj godi povremeni izlazak tijekom porodiljskog dopusta.

'Uživam sa svojim curicama Leom i Mare, sada su najslađe. Ali sretna sam kad uspijem ukrasti dva sata za sebe', rekla nam je 36-godišnja Zagrepčanka za čiji su najbolji modni dodatak koji je nosila sinoć - golemi osmijeh - najzaslužnije njezine sedmomjesečne blizanke koje su sinoć bile u sigurnim rukama tate Maka Vejzovića.

John Pavlish
Nevena Rendeli Vejzović
John Pavlish
Nevena Rendeli Vejzović, Franka Batelić, Tatjana Jurić i Mia Kovačić
John Pavlish
Tatjana Jurić i Mia Kovačić uz eNVy room
John Pavlish
Franka Batelić, Jelena Rozga i Nina Badrić

Linker
24. travanj 2024 07:12