Davor Matota
na špici u dobrom društvu

Nevena Rendeli Vejzović: Fit trudnica samo nekoliko dana prije porođaja

Bez trunčice šminke na licu, sasvim mirna, zadovoljna i za čavrljanje raspoložena, snimljena je proteklih dana Nevena Rendeli Vejzović - niti dva tjedna prije porođaja na zagrebačkoj špici. U najdražem društvu, naravno - onom supruga Maka Vejzovića i kćerkica Lee i Mare.

Tek što su njezine kćerkice Lea i Mare s posljednjim danom lipnja proslavile prvi rođendan, televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (37) već je svijetu objavila da je ponovno trudna. I eto, stigla je kasna jesen i već u gnijezdo koje je svila sa snimateljem Makom Vejzović stiže i treća djevojčica!

Svega je desetak dana do porođaja ostalo Neveni, a obitelj je obavila posljednje pripreme kod kuće te je sve spremno i za rodilište pa su ovih dana Nevena i Mak bezbrižno gurali kolica sa svojim blizankama. Voditeljica je u drugoj trudnoći aktivnija nego prvi put kad je posljednji mjesec provela u bolnici i rodila carskim rezom u 35. tjednu.

Davor Matota

HTV-ovka je za udobno švrljanje gradom odjenula dugu crnu haljinu i tenisice, a pitanja poznanika koje je srela na špici nije mogla zaobići...

Spica / Zagreb 03.11.2018. / foto: Davor Matota / Nevena Rendeli Vejzovic i kcerke Lea i Mare
Dabor Matota

Spica / Zagreb 03.11.2018. / foto: Davor Matota / Nevena Rendeli Vejzovic i kcerke Lea i Mare
Davor Matota

Linker
21. travanj 2024 19:48