Nevena Rendeli i suprug Mak Vejzović s kćerima Leom i Mare
 Davor Matota
VEĆ ZNAJU I SPOL

Nevena Rendeli Vejzović: Na Božić stiže treća beba!

Samo nekoliko dana nakon što su njezine blizanke Mare i Lea proslavile prvi rođendan, Nevena Rendeli Vejzović za javnost je otkrila da je ponovo trudna, i to već tri mjeseca.

'Nakon prvotnog šoka naravno da smo svi sretni. Izgleda da kod nas iznenađenja nikad dosta. Ni djece!', rekla je presretna voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (37) za portal Gloria.hr ne krijući koliko je obitelj iznenađena, ali i sretna zbog prinove na putu.

Nevena je otkrila i da ona i njezin suprug, direktor fotografije i snimatelj na HRT-u Mak Vejzović, čekaju još jednu djevojčicu.

Lijepa je vijest u javnost izašla tijekom njihova obiteljskog odmora u Dalmaciji. Upravo je ondje sretni par svojim kćerkicama upriličio rođendansko slavlje, a koji tjedan ranije proslavili su i godišnjicu braka.

Nevena godinama prije trudnoće s blizankama nije mogla zatrudnjeti te je imala i jednu izvanmaterničnu trudnoću. Njezine su dvije djevojčice, koje su upravo napunile godinu dana, začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje. Da će joj se devet mjeseci nakon porođaja dogoditi još jedna trudnoća, nije mogla ni sanjati, no sreća je na putu i stiže za Božić!

Spica / Zagreb 22.09.2017. / foto: Davor Matota / Nevena Rendeli Vejzovic i suprug Mak Vejzovic i kcerke Lea i Mare
Davor Matota
Nevena Rendeli i suprug Mak Vejzović s kćerima Leom i Mare

Svoje je blizanke Nevena rodila mjesec dana prije termina, carskim rezom u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh, nakon što je tri tjedna u bolnici čuvala trudnoću. Curice su potom još dva tjedna bile na odjelu babinjača ne bi li dosegle potrebnu kilažu, no već tri tjedna kasnije Nevena ih je ponosno pokazala na zagrebačkoj špici. Od tada se veselu obitelj često može vidjeti u razigranim šetnjama gradom, a sasvim je sigurno da će sve biti još veselije kad im se pridruži još jedna beba.

Svoju su vezu Nevena Rendeli i Mak Vejzović ozakonili nakon manje od godinu dana veze, u lipnju prije dvije godine. Na plaži na Kornatima, gdje je održana opuštena ceremonija, uz njih su osim obitelji bili i njihovi najbliži prijatelji.

Maja Jurović / Hanza Media
Nevena Rendeli Vejzović u šetnji s blizankama

Linker
17. travanj 2024 18:02