Cesar Millan u Berlinu
 Getty Images
Hrabar podvig zvijezde

Nevjerojatna životna priča Cesara Millana: 'Prešao sam granicu ilegalno, mogli su me ubiti i prodati u roblje'

Poznati 'Šaptač psima' podmitio je sumnjivog muškarca koji mu je pomogao da ilegalno prijeđe granicu i uđe u Ameriku kako bi svijetu pokazao svoj talent.

Cesar Millan (48) poznat pod nadimkom 'Šaptač psima', ispričao je svoju nevjerojatnu priču kako je, kada je imao 21 godinu ilegalno prešao američko- meksičku granicu sve u misiji da bi ostvario san i postao 'najbolji trener pasa na svijetu'.

U razgovoru s Jadom Pinkett Smith za njezin Facebook talk show 'Red Table Talk' priznao je svoj ilegalni, ali hrabri podvig. 'Kad sam imao 21 godinu, 23. prosinca došao sam kod majke i rekao da odlazim u Ameriku. Sto dolara koje sam imao dao sam jednom jako mršavom tipu koji je pušio joint, a koji mi je pomogao da ilegalno prijeđem granicu u Kaliforniji', ispričao je.

'Jednom kad prijeđeš granicu, čekaju te ljudi koji te žele iskoristiti. Tamo naučiš brutalnu istinu o ulici. Te ljude ne zanimaš ti kao osoba. Mogu te ubiti i prodati tvoje organe ili te prodati te u roblje', rekao je Millan koji je počeo raditi sa psima čisteći njihove kaveze.

Thinking about my guys back at the ranch #fbf

Objavu dijeli Cesar Millan (@cesarsway)

Tek 2009. se uspio domoći američke vize. Iako svjestan da je prekršio zakon prešavši granicu ilegalno, kaže kako je to morao učiniti jer inače nikada ne bi ostvario svoj san. Kasnije je postao slavan pokazavši nevjerojatan talent cijelom svijetu.

Linker
19. travanj 2024 09:25