Getty Images
NAVODNO NIŠTA NISU ZNALI

Nevjerojatne zabrane za susjede: Princ Harry i Meghan Markle još jednom razljutili javnost

Prije nekoliko mjeseci Meghan Markle i princ Harry napustili su palaču Kensington kako bi uživali u malo većoj privatnosti u Windsoru u Frogmore Cottageu. Ipak, sve se čini kako par, vođen željom za privatnošću, ipak malo pretjeruje.

Daily Mail javlja kako je na nedavnom sastanku stanovnika tog djela Windsora svima uručena detaljna lista s pravilima kojih se moraju pridržavati ako ikada sretnu vojvodu i vojvotkinju od Sussexa. Prvo i najvažnije, ne smiju se upuštati u čavrljanje osim ako Meghan ili Harry prvi ne počnu razgovarati s njima, ali i u tom slučaju dopušten je tek jednostavan pozdrav.

Druge zabrane odnose se na dva psa kraljevskog para, odnosno zabranjeno ih je maziti čak i ako dođu do njih, a jedna od tema koju se treba strogo izbjegavati je i njihov sin Archie Harrison.

WOKINGHAM, ENGLAND - JULY 10: Prince Harry, Duke of Sussex, Meghan, Duchess of Sussex and Prince Archie Harrison Mountbatten-Windsor attend The King Power Royal Charity Polo Day at Billingbear Polo Club on July 10, 2019 in Wokingham, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

- Ovo je nevjerojatno. Nikad nismo čuli za nešto takvo. Svatko tko živi na imanju radi za kraljevsku obitelj i zna kako se treba ponašati. Nikad nismo dobili takve upute za kraljicu, a sad Meghan i Harry slažu popis zabrana – izjavio je jedan od susjeda, naglasivši da je većina njih zapravo dio zaposlenika kraljevske obitelji.

I dok se svi čude nad popisom zabranjenih radnji, čini se kako za izdane zabrane nisu krivi vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, dapače nisu niti znali da se nešto takvo predstavilo njihovim susjedima.

- Vojvoda i vojvotkinja nisu znali za taj popis i nisu bili uključeni u njegovo stvaranje niti su to tražili – izjavio je glasnogovornik Buckinghamske palače i dodao kako se radi o sastanku koji je održao menadžer kako bi pripremio malu lokalnu zajednicu na dolazak novih stanovnika i na to kako se ponašati ako ih slučajno susretnu.

Ipak, ovo nije prvi put da se Britanci bune zbog velikog inzistiranja za privatnošću kraljevskog para. Princ Harry i Meghan Markle otišli su iz Kensingtonske palače jer su se željeli maknuti iz fokusa javnost, ali njihovo preseljenje stajalo je porezne obveznike 2,4 milijuna funti, koliko je stajala renovacija njihovog novog doma. S obzirom na to da troše njihov novac, javnost smatra kako ne bi trebali toliko inzistirati na privatnosti i povlačiti se u svoja četiri zida. Najviše komentara na tu temu dobili su na krštenju Archieja kada nisu dopustili fotografima da poprate njihov dolazak u crkvu, što su princ William i vojvotkinja Catherine redovito dozvoljavali. Ipak, malo su primirili strasti nakon što su objavili obiteljski portret s krštenja. Sve do novih trzavica koje su upravo pokrenuli napisi o strogim pravilima, a vjerojatno će javnost dodatno razljutiti i to što par s renoviranjem nije gotov - sada su počeli s novim dizajniranjem vrta.

Linker
19. travanj 2024 08:18