Profimedia, AKM-GSI
Ne mogu odoljeti jedno drugome

Nevjerojatno teško razdoblje je iza nje, nova veza donijela joj je mir

Najgore je prošlo - duge četiri godine borila se Selma Blair s depresijom i alkoholizmom, i kad je prije dvije godine odlučila stati i preuzela kontrolu nad demonima, u njezin je svijet ušao muškarac koji je popunio praznine u njezinom životu. S redateljem Ronom Carlsonom je doduše prekidala i vraćala mu se, ali su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga i u posljednje su vrijeme nerazdvojni i sretni.

Život holivudskih glumaca iz perspektive običnog smrtnika izgleda kao bajka, no kad se zagrebe ispod površine, često je to daleko od istine. Štoviše, novac je mnoge gurnuo u neumjerenost, a slava im postala teret i žive u začaranom krugu razapeti između očekivanja i realnosti. Nevjerojatno teško razdoblje je iza 46-glumice Selme Blair i zato, otkako je u novoj ljubavnoj vezi, cvate naočigled. S novim je partnerom počela zaboravljati patnju koju je, sasvim sama, prošla prije šest godina kad je rodila sina kojeg je dobila nakon kratke veze s modnim dizajnerom Jasonom Bleickom.

Nedavno je za medije priznala da se dugo oporavljala od teškog porođaja te da nije znala čak ni koga tražiti za pomoć. 'Nitko mi nije pomagao, samo jedna prijateljica koja bi mi kuhala nedjeljom. Pala sam u depresiju, borila se s anksioznošću. Sjećam se kako sam jednog dana šetala uz dvije sretne mame, noseći Arthura u slingu. Oči su mi bile pune suza dok su se one veselo smijale sa svojom djecom. Onako umorna i depresivna, pitala sam se hoću li ikad biti bolje', rekla je Blair za Mother Muse. Potom je zapala u alkoholizam koji je izliječila prije dvije godine, nakon što je jednom pomiješala tablete i vino u zrakoplovu te dobila psihotični napadaj zbog čega je avion morao sletjeti, a ona završila u bolnici.

Sada s Ronom Carlsonom provodi vikende, a da je veza ozbiljna govori i druženje njihove djece. S parom je, naime, bio i sinčić Selme Blair po imenu Arthur, ali i kćer Chloe koju iz prijašenje veze ima Ron Carlson.

Los Angeles, CA  - Selma Blair seen smiling and getting intimate with her boyfriend on Sunday. The happy couple enjoy Sunday morning shopping, while Selma's son Arthur runs around the children's games.

Pictured: Selma Blair, Arthur Saint Bleick 

BACKGRID USA 14 OCTOBER 2018, Image: 391082007, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Los Angeles, CA  - Selma Blair and her boyfriend share a kiss while at the farmer's market. The mother of one is watching her son in a bouncy house when her boyfriend snuggles up and kisses her.

Pictured: Selma Blair

BACKGRID USA 14 OCTOBER 2018, Image: 391081277, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Selma je na tržnici u Los Angelesu srela i prijatelja fotografa Alexa Berlinera:

Studio City, Ca  - Selma Blair seen smiling and walking around the the farmers market with her son Arthur and a mystery man on Sunday in Studio City.

Pictured: Selma Blair

BACKGRID USA 14 OCTOBER 2018, Image: 391073518, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Kao i dizajnera interijera Bryana Warka kojeg je uhvatila pod ruku i mnoge zbunila.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 14: Selma Blair is seen on October 14, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by BG005/Bauer-Griffin/GC Images)
GC Images

Linker
23. travanj 2024 22:49