instagram
S motora na kružni trening

Nezaboravno ljeto Indire i supruga Miroslava

S hrvatskom pjevačicom Indirom Levak popričali smo o radnom godišnjem odmoru, kupaćim kostimima i fit formi koju postiže zahvaljujući savjetima supruga Miroslava. Indira nam je otkrila i da je najsretnija kad sa suprugom sjedne na motor i krene u nepoznato te da je njima kao paru pojam dosada potpuna nepoznanica.

Ovo ljeto vam je radno. Je li vam naporno kombinirati koncerte s godišnjim odmorom, ili vam takav tempo nakon brojnih godina u glazbenoj industriji, godi?

Ljeti uvijek imam puno koncerata, tako je već dugi niz godina i sretna sam što mojoj publici mogu priuštiti odlične partyje dok su na odmoru. Između koncerata uspijem uloviti i par dana sunca i mora, ali pravi godišnji odmor obično koristim u rujnu kada se moja draga publika već dobro naplesala sa mnom! Ove godine bit će malo drugačije jer izlazi moj samostalni album koji sam završavala tijekom srpnja, tako da sam često nakon koncerta išla ravno u studio. Jedva čekam da čujete što smo moj tim i ja napravili!

U kakvom se badiću ovog ljeta kupa Indira? Jeste li od žena koje preferiraju jedan model po sezoni ili od onih koje za svaki odlazak na plažu mijenjaju kostim?

Ovog ljeta osvojili su me romantični modeli badića s volanima, ali moram priznati da svake godine odaberem i neku varijantu bikinija crvene boje. Ne kupujem planski već ako mi se neki kupaći svidi u izlogu. Moram priznati da su mi najveća slabost ipak cipele, tako da dobro da me niste pitali za sandale!

Što se sve nalazi u vašoj torbi za plažu?

Naočale, krema za sunčanje, boca vode, knjiga i rezervni kupaći.

Kako izgleda vaš najdraži ljetni outfit?

Obožavam kaftane, maxi dužine, fluidne, šarene, ali i bijele. Također, kratke jeans hlačice u kombinaciji s t-shirtom i visokim potpeticama te velikom torbom uvijek su dobitna kombinacija za mene.

Bez kojih beauty proizvoda ne možete zamisliti ljeto? Imate li neki beauty trik?

Ljeti volim koristiti shimmere i to ne samo na licu. Malo kistićem prođite po cijeloj prednjoj dužini noge i vidjet ćete kako sitnica čini razliku. Ne koristim puno šminke ljeti, ali bez koraljnog ruža ne mogu.

Press foto

Kako ste se pripremali za ljeto? Održavate li figuru tijekom cijele godine ili spadate među 'kampanjce' koji na proljeće kreću u akciju kako bi zablistali na plaži?

Tijekom cijele godine vježbam jer u protivnom ne bih izdržala tempo mojih koncerata i poslovnih obveza. Zaista se dobro osjećam nakon treninga, imam sreće što je moj suprug sportaš, odličan trener i psiholog i točno zna kakav trening mi je potreban za određeni period koji je preda mnom. Osmislio je za mene kružni trening koji mi potpuno odgovara, proučavao je moje nastupe i simulirao neke vježbe prema plesnim pokretima koje izvodim na pozornici. Radim na snazi i izdržljivosti, a posebnu pažnju posvećujem nogama, volim kad su lijepo oblikovane i zategnute. Jako je bitna i pravilna prehrana, rezultat je bolja fokusiranost i puni ste energije. Treba o tome razmišljati, ne jesti usput i bilo što, ali ponekad se treba nagraditi s malo čokolade i ostalim delicijama.

I vaš je suprug u zavidnoj formi, jeste li ljubomorni kad ga žene škicaju na plaži?

Moj suprug je moj ponos! Kakva ljubomora, pa i ja ga škicam kad mi je najzgodniji!

Privatna fotografija

Kakvu glazbu najviše volite slušati dok vježbate? Koja vas pjesma baš uvijek ponese?

Nisam opterećena s time što svira, koncentrirana sam na trening, ali definitivno mi je lakše kad vježbam uz dobar ritam.

Kako vi i suprug provodite dane u kojima ste oslobođeni koncerata i poslovnih obveza?

Volimo sjesti na motor pa gdje nas cesta odvede. Često odemo i kod prijatelja u Crikvenicu gdje nam je uvijek zabavno. Večerica, smijeh, prepričavanje dogodovština -s amo da je veselo! Općenito, volimo provoditi vrijeme aktivno, u pokretu, nismo od onih koji mogu biti na jednom mjestu i ne pomaknuti se. Samo akcija!

Prepoznatljivi ste po kratkoj, plavoj kosi. Planirate li neke promjene po tom pitanju ili namjeravate ostati vjerni svom 'zaštitnom znaku'?

U životu sam isprobala sve dužine kose i bila crnka te brineta, ali kao plavuša se najbolje osjećam. Pa zašto mijenjati?!

Što si priželjkujete u 'novoj sezoni'? Kakvi su vaši planovi za jesen 2018. godine?

Ova jesen je u znaku Indire Forze. Napokon će izaći moj prvi samostalni album, (13. u karijeri) imat ću koncertnu promociju u cijeloj regiji, a sve datume koncerata pratite na mojim društvenim mrežama. Ponosna sam što po prvi put autorski potpisujem tekstove na albumu za 12 pjesama i što i nakon 22 godine karijere, kada se pogledam u ogledalo vidim ženu sa sjajem u očima i još mnogo energije za pomicanje vlastitih granica!

Press foto

Linker
19. travanj 2024 23:37