Dragan Matić / CROPIX
ŽIVOT KAO PJESMA

Nezaustavljiv i nakon tri neslavno propala braka: Tko je žena koja četvrti put donosi sreću i dijete strastvenom Borisu

Iris Volf, 25-godišnja manekenka agencije Midiken, koju je 2015. godine časopis Globus službeno izabrao za najseksi Hrvaticu, studentica modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, osvojila je srce 50-godišnjem Borisu Novkoviću. Ljubav je to koja poznato je, traje od početka godine, a ovih je dana odjeknula i vijest da čekaju zajedničko dijete. Sreća stanuju tu i Boris je, čini se, nakon nekoliko dužih javnih veza i tri propala braka, čini se, našao mirnu luku.

'Nalazio sam se kao razveden čovjek sa Zagrepčankama i Beograđankama, Sarajkama, Ljubljančankama… kad budem nekoga javno predstavio, svi ćete to znati...', rekao je Boris Novković, 50-godišnji zagrebački glazbenik, proteklog ljeta u izjavi za Gloria.hr, dok se još šuškalo da, s naglaskom na 'opet', ima novu ljubav. Tada predstavio nije nikoga, no to je uslijedilo deset mjeseci kasnije, u svibnju ove godine kad je presretan potvrdio da ljubi Iris Volf.

Vodice, 100618.
Druga revijalna vecer CMC festivala u Vodicama.
Na fotografiji: Boris Novkovic s suprugom.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
CROPIX

U prvi brak Boris Novković ušao je 24 godine, dijeleći obostranu ljubav s glumicom Bojanom Gregorić. Njihov je brak, sklopljen 1992., potrajao pet godina.

Nakon braka s Bojanom, šest godina nije stupio pred oltar, no 2003. je kleknuo pred novinarku Luciju Matić s kojom ima dva sina, Nou i Bona. Devet su godina ostali u bračnoj zajednici.

zagreb, 281002
dom sportova - koncert
goran bregovic i orkestar za svadbe i sprovode
u publici boris novkovic s djevojkom
foto dragan matic
-ziv-
CROPIX
Boris Novković s Lucijom Matić krajem 2002.

Uslijedila je potom velika ljubav i ozbiljna veza sa slikaricom Ivom Višošević, no i ta je veza pukla.

Zagreb, 180118.
Likovna umjetnica Iva Visosevic.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
CROPIX
Iva Višošević

Potom mu se, krajem 2015. godine, dogodio još jedan 'grom iz vedra neba' kada je zavolio politologinju Ines Katić koju je oženio na proljeće 2016. Potrajali su još osam mjeseci s prstenjem na ruci.

Novalja, 270816
Danas su se u gradskoj vijecnici u Novalji vjencali pjevac Boris Novkovic i njegova zarucnica Ines Katic. Slavlje je nastavljeno u hotelu Boskinac.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / Hanza Media
Boris Novković i Ines Katić

Godina 2018. donijela je Borisu novu ljubav i novu sreću s Iris Volf, djevojku u koju se tako strasno zaljubio da ju je vrlo brzo javno predstavio. A potvrdio je ovih dana, presretan, i njezinu trudnoću. Tako će Iris postati mama, a Boris Novković u šestom desetljeću otac trećeg djeteta!

'Uvijek ću vjerovati u istinsku ljubav', rekao bi Boris nakon svakog svog završenog braka i svake završene veze. Ta ga je vjera dovela i do nove životne družice i bebe.

Zagreb, 210518.
Kaptol Centar.
Premijera dokumentarnog filma Vatreni meksickog redatelja Edsona Ramireza. Film je o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i njenom povijesnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Prihod od ulaznica namijenjen je Udruzi Kolibric.
Na fotografiji: Boris Novkovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / Hanza Media
Boris Novković i Iris Volf

Linker
16. travanj 2024 19:46