Getty Images
Drama u obitelji Carter

Nick Carter zatražio zabranu pristupu za mlađeg brata: 'Prijetio je mojoj trudnoj ženi'

Nakon što je nedavno priznao kako se dugo borio s alkoholizmom i opijatima, Aaron Carter zaradio je zabranu pristupa od starijeg brata Nicka jer je prijetio smrću njegovoj trudnoj supruzi. Međutim, Aaron je sve optužbe odbacio i poručio Nicku da ga ne želi nikada više vidjeti.

Nakon što je nedavno priznao kako se dugo borio s alkoholizmom i opijatima, Aaron Carter zaradio je zabranu pristupa od starijeg brata Nicka jer je prijetio smrću njegovoj trudnoj supruzi. Međutim, Aaron je sve optužbe odbacio i poručio Nicku da ga ne želi nikada više vidjeti.

Pjevač Nick Carter, član Backstreet Boysa, zatražio je zabranu pristupa za svog brata Aarona (31) zbog prijetnji smrću Nickovoj trudnoj ženi Lauren. Kako su se ozbiljno zabrinuli za njezin i život nerođenog djeteta, on i njegova sestra Angel jučer su na Twitteru objavili da su morali poduzeti drastične korake kako ponovno ne bi došlo do sličnog incidenta.

"Nakon razgovora i razmatranja svih mogućnosti, moja sestra i ja nažalost smo morali zatražiti od policije da izda našem bratu Aaronu zabranu prilaska. Zbog njegovog sve goreg i težeg ponašanja, kao i njegovih posljednjih izjava u kojima je otkrio kako je razmišljao i imao namjeru ubiti moju trudnu suprugu i naše nerođeno dijete, nije nam ostalo ništa drugo osim da poduzmemo sve moguće mjere da zaštitimo sebe i naše obitelji', napisao je pjevač.

"Volimo našeg brata i nadamo se da će dobiti potrebnu pomoć i terapiju prije nego naudi sebi ili bilo kome drugome", dodao je u tweetu. Međutim, Aaron je odmah odbacio optužbe o prijetnjama i napisao na Twitteru da brata ne želi nikada više vidjeti.

"Zaprepašten sam optužbama na svoj račun i ne želim nikoga povrijediti, osobito ne svoju obitelj. Samo želim da me ostave na miru jer ovo nije ljubav. Ne želim biti blizu vas niti nikad neću. Ja sam taj koji je raskrstio s vama i onda bi ovo priredite? Prestanite s tim dok vas nisam prijavio za maltretiranje. Nick, ti i ja samo gotovi!", bijesno je odgovorio Aaron.

Između ostalog, Aaron je u "bujici tweetova" želio ocrniti Nicka na temelju optužbi nekoliko maloljetnica koje su ga prijavile za silovanje, a spomenuo je i da je Nicku posudio 100 tisuća dolara kada "nije imao ni kinte". Inače, Aaron je nedavno u TV emisiji "The Doctors" otkrio svoju tešku borbu s opijatima i alkoholom, zbog čega mu je dijagnosticiran poremećaj ličnosti, shizofrenija i akutna anksioznost. "To je nešto što sam do sad tajio od cijelog svijeta", rekao je Aaron, dodavši da ga je na neke droge navukla i pokojna sestra Leslie koja se predozirala 2012. godine.

Aaron Carter and Nick Carter at the MTV Movie Awards.
(Culver City, CA), Image: 18384403, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, StarMax
Profimedia, StarMax

Njegov brat Nick također je imao problema s alkoholom, za koje prvenstveno krivi svoje roditelje. "Moji roditelji su uvijek bili pod stresom zbog manjka novca i siguran sam da ih je to dovelo do alkoholizma. Ja sam se počeo ozbiljno opijati kada sam bio tinejdžer, a ubrzo sam počeo eksperimentirati i s drogama. Alkohol sam prvi put pio kao dvogodišnjak. Postoji obiteljska priča o tome kako sam se ušuljao u bar i tamo su me uhvatili gdje pijem. Moji roditelji su se uvijek smijali toj priči, smijao sam se i ja, ali sada mi više nije smiješno", rekao je pjevač prije sedam godina.

Nick i njegova supruga Leslie trenutno očekuju drugo dijete, a sreća im se ponovo osmjehnula nakon što je Leslie u rujnu prošle godine imala spontani pobačaj. Ova tragedija potpuno je slomila oboje, iako to nije prvi put da je par prolazio kroz teško razdoblje. Naime, Leslie je imala pobačaj čak i prije rođenja prvorođenca Odina 2016. godine. "On je malo klupko sreće i moj razlog za život", rekao je tada sretni pjevač.

Linker
26. travanj 2024 00:34