Profimedia, Press Association
od euforije do depresije

Nije Petra Ecclestone jedina 'odbjegla nevjesta': Ovi parovi su u zadnji čas otkazali vjenčanje

Samo tri tjedna preostalo je bogatoj nasljednici Petri Ecclestone i njezinom zaručniku Samu Palmeru, do vjenčanja godine, a onda je odjeknula vijest o 'odbjegloj nevjesti'. Mlađa kći Bernieja i Slavice Ecclestone i trgovac automobilima već su bili unajmili cijeli resort u Meksiku te se pisalo o nevjerojatnih 125 milijuna kuna koje su nemjeravali potrošiti za svoj najvažniji dan. Petra, koju su navodno bližnji upozoravali da ne srlja u drugi brak nakon samo 18 mjeseci veze, nije jedina koja se predomislila tik pred vjenčanje - prisjetili smo se tko se sve od slavnih parova povukao tako blizu dana "D".

Već i pripreme velebnog vjenčanja koje su bile u tijeku, Petru Ecclestone i Samu Palmera koštat će milijune. No, što su milijuni spram ispravnoj odluci, shvatila je Petra i sve otkazala. I dok je ovaj par u još relativno svježoj vezi, na neke smo parove gotovo i zaboravili, a svijet ih je obožavao i svi su mislili da će trajati vječno - prisjetili smo se baš njih!

West Hollywood, CA  - Petra Ecclestone and Sam Palmer arrive together at LA hot spot Catch LA for a gallery opening.

Pictured: Petra Egglestone, Sam Palmer

BACKGRID USA 11 OCTOBER 2018, Image: 390866276, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Godine 1999. Julia Roberts je imala glavnu ulogu u filmu "Odbjegla nevjesta". U ranim devedesetima takav je slijed događaja iskusila u svom vlastitom životu. U lipnju 1991. godine magazin People je izvijestio da će 23-godišnja Roberts i 24-godišnji glumac Kiefer Sutherland imati 'bajkovito vjenčanje godine'. No, samo dva dana prije njihove potpuno spremne svadbe, ona je bila ta koja se predomislila. 'Mislim da je trebalo jako puno hrabrosti za to što je ona napravila, biti sposoban reći 'ja to ne mogu'. U to je vrijeme bila najpoznatija žena na svijetu i ono što je trebalo biti samo među nama, postalo je nešto tako veliko... tu je puklo', rekao je za Hello! magazin 25 godina kasnije Sutherland.

KIEFER SUTHERLAND AND JULIA ROBERTS
PREMIERE OF FILM 'SLEEPING WITH THE ENEMY' IN CALIFORNIA,  AMERICA - 1991, Image: 221284300, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial

Prije Brada Pitta i Angeline Jolie i Brada Pitta i Jennifer Aniston, bili su Brad Pitt i Gwyneth Paltrow. Super par vezu je započeo 1995., a 1996. Pitt ju je zaprosio. Njihovi planovi za vjenčanje došli su do toga da se pročulo da će se vjenčati u Hamptonsu na Long Islandu (gdje se ona lani udala za Brada Falchuka), a ona je tada već dogovarala vjenčanicu Vere Wang. Vjenčanje su otkazali 1997. godine.

Embargoed to 0001 Thursday October 4
File photo dated 02/12/1996 of Actor Brad Pitt and Gwyneth Paltrow who has said she is grateful to then boyfriend Brad Pitt for protecting her by threatening Harvey Weinstein following an alleged incident of sexual misconduct., Image: 389652247, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Prije Brangeline, bili su - Bennifer, sjećate se? No, samo četiri dana prije nego što su planirali izreći sudbonosno 'Uzimam', Jennifer Lopez i Ben Affleck otkazali su svoje kalifornijsko vjenčanje. "Zbog medijskog pritiska odlučili smo pomaknuti datum vjenčanja", objavio je par, a o tome se još dugo pričalo po kavama. Vjenčanje se, dakako, nikad nije dogodilo, a prekinuli su 2004. godine.

WESTWOOD, CA - JULY 27:  (FILE PHOTO) Actors Ben Affleck and Jennifer Lopez attend the premiere of Revolution Studios' and Columbia Pictures' film
Getty Images
S glumcem Benom Affleckom zaručila se 2002., ali je vjenčanje zakazano za sljedeću godinu naprasno otkazano

I glazbenica Lady Gaga bila je nadomak vjenčanju s glumcem Taylorom Kinneyjem. U ožujku 2016. bila je već ozbiljno posvećena pripremama, te je u radio showu voditelju Ryanu Seacrestu rekla da će to biti 'svadba u obiteljskom stilu'. 'Ne pripremamo ništa posebno što bi moglo zanimati medije', rekla je. U pripreme se bila uključila i njezina obitelj: 'Ako ne uključim majku, najvažniju ženu mog života, i ostatak obitelji u pripreme, mislim da će me ubiti', rekla je u šali. No, samo četiri mjeseca kanije razvrgnuli su zaruke i krenuli svatko svojim putem.

July 19, 2016 - Beverly Hills, California, U.S - Lady Gaga and Fianc�© Taylor Kinney have reportedly broken up after five years, Tuesday July 19, 2016. FILE PHOTO: Lady Gaga and Fianc�© Taylor Kinney on the red carpet at the 2016 Vanity Fair Oscar Party held at the Annenberg Center in Beverly Hills, California, Sunday February 28, 2016., Image: 294596426, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press
Profimedia, Zuma Press

U siječnju 2016. pjevačica Mariah Carey i milijarder James Packer su se zaručili, a planovi za vjenčanje došli su tako daleko da je Mariah već bila kupila 250.000 dolara vrijednu vjenčanicu s potpisom Valentino. No, on je bio taj koji je otkazao i zaruke i vjenčanje.

WORLDWIDE GREECE OUT -  EXCLUSIVE!! POOL SET MAVRIXONLINE/LOOKPRESS - American singer Mariah Carey, her children and boyfriend James Packer arrive on a yacht in Mykonos for the second time. The couple was also spotted dining in a restaurant along with friends. Mariah was all smiles while she was out, looking gorgeous in a flowing white dress. Mykonos, Greece. 22nd September 2016., Image: 300751658, License: Rights-managed, Restrictions: MAVRIXONLINE.COM - +1 305 542 9275.
Byline, credit, TV usage, web usage or linkback must read MAVRIXONLINE/LOOKPRESS.
Failure to byline correctly will incur double the agreed fee.
Fees must be agreed prior to publication., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mavrixphoto
Profimedia, Mavrixphoto

Linker
19. travanj 2024 12:33