Profimedia, Shutterstock Editorial
UVIJEK UZ NJIH

Nikad prežaljeni glumac: Cody Williams dirljivom gestom odao počast svojem ocu na vlastitom vjenčanju

Najmlađi sin nikad prežaljenog glumca i komičara Robina Williamsa oženio je svoju dugogodišnju djevojku, a sve je organizirao tako da uz njega, barem na neki način, bude i njegov otac.

Cody Williams, najmlađi sin Robina Williamsa, napravio je sve kako bi na dan svog vjenčanja odao počast preminulom ocu. 27-godišnji Cody i njegova dugogodišnja djevojka Maria Flores vjenčali su se 21. srpnja, na dan kada bi njegov otac proslavio 68. rođendan, a osim toga je i ceremonija održana u kući Robina Williamsa i njegove bivše supruge Marshe Garces Williams. Osim što ga za to mjesto vežu divne uspomene za djetinjstvo i oca, u toj kući je upoznao svoju sadašnju suprugu prije šest godina.

"Našoj obitelji puno znači datum 21. srpanj. Na taj dan je Neil Armstrong stupio na mjesec, tada je rođen moj otac i tad sam ga zadnji put vidjela, a sada je značajan i zbog novog događaja. Na taj datum sam dobila novu sestru. Cody i Maria vi ste svjetlo našeg života. Jako sam sretna što sam postala svjedokinjom vaše ljubavi", napisala je njegova sestra Zelda.

Cody Williams, Zelda Williams and Robin Williams
'RV' FILM PREMIERE PRESENTED BY COLUMBIA PICTURES, LOS ANGELES, AMERICA - 23 APR 2006

DAUGHTER SON, Image: 223709619, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial

Robin Williams preminuo je prije pet godina. Razgovarajući o svom ocu Codyjev stariji brat Zak priznao je da mu nedostaje cijelo vrijeme, dok je Robinova supruga Susan Schneider izjavila kako bi voljela da iza Robina ostane bezbroj uspomena radosti i smijeha koje je dao milijunima ljudi, a ne na tome kako je on umro.

Koliko njegova obitelj žali zbog preranog odlaska pokazuju stalne geste među kojima je i ona njegovog starijeg sina Zaka koji je sa zaručnicom dobio prvo dijete krajem svibnja ove godine, a nadjenuli su mu ime McLaurin, što je srednje ime legendarnog glumca.

Linker
16. travanj 2024 15:52