Instagram
Posebna veza

Nikola Karabatić i njegova nećakinja Deva su pravi 'dream team'

On je prije nepune dvije godine dobio sinčića Aleka, ali posebno mjesto u njegovom životu ima još jedna beba. Njegova nećakinja Deva je na svijet došla lani u studenome, a rukometna zvijezda Nikola Karabatić uživa u svakom trenutku koji može provesti s 4-mjesečnom djevojčicom.

Još ga pamtimo kao 'strah i trepet' tijekom Europskog prvenstva u rukometu, osobito uslijed dvoboja Hrvatske i Francuske u zagrebačkoj Areni u siječnju, no Nikola Karabatić pokazao je i svoju nježnu ili, bolje reći, najnježniju stranu. A najnježniji je trenutačno prema svojoj nećakinji Devi koja je na svijet došla početkom studenog prošle godine. Njegov brat, Luka Karabatić (29) i manekenka Jeny Priez (32) rado slušaju roditeljske savjete nešto iskusnijeg Luke i njegove partnerice, bivše francuske gimnastičarke Géraldine Pillet, a da će uvijek priskočiti u pomoć pokazao je dirljivom fotografijom na kojoj hrani četveromjesečnu mezimicu.

Instagram

Rukometni reprezentativac Francuske i član francuskoga rukometnog kluba PSG, ujedno jedan od najboljih igrača današnjice i među najboljima svih vremena, uljepšao je time dan svojih više od 300.000 pratitelja na Instagramu, a lajkovi se samo nižu pokraj objave.

Markantni 33-godišnjak je u sretnoj vezi s bivšom francuskom gimnastičarkom Géraldine Pillet od 2011. godine, a njihov sin Alek će u travnju napuniti dvije godine. Luka i Nikola Karabatić svake godine odmaraju u Hrvatskoj jer obitelj ima hrvatske korijene.

Zagreb, 200118.
Arena Zagreb.
Utakmica I skupine drugog kruga rukometnog EHF Europskog prvenstva 2018,
Svedska - Francuska.
Na fotografiji: obitelj Nikole Karabatica, supruga Geraldine Pille, majka Radmila Karabatic i sin Alek Karabatic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
Geraldine Pillet i Alek Karabatić u Areni Zagreb

Reuters/EPH

Linker
24. travanj 2024 19:28