Maja Jurović
U điru s prinovom

Nimalo ne krije sreću: Stjepan Božić u šetnju špicom izveo dvije dame, supruga Petra blistala

Stjepan Božić u prosincu prošle godine dobio je četvrto dijete, ali prvo s trećom suprugom Petrom Maričić. Sunčan dan iskoristili su za šetnju centrom Zagreba, a sa sobom su poveli kćerkicu i kućnog ljubimca. Bilo ih je jako simpatično vidjeti u ovom sastavu, a sreću nimalo nisu krili.

Hrvatskog boksača Stjepana Božića i njegovu obitelj ne vidimo često na zagrebačkoj špici, no onda kada se pojave, privuku pažnju svih oko sebe. Naši fotografi uhvatili su obitelj Božić u šetnji centrom Zagreba u odličnom raspoloženju. Njegova supruga Petra Maričić gurala je kolica u kojoj se vozila njihova dvomjesečna kći Emma Katarina, a pridružio im se i njihov ljubimac kojeg je Stjepan vodio na uzici.

Spica / Zagreb 15.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Stjepan Bozic i supruga Petra Maricic i kcer Emma Katarina
Maja Jurović

Dok je proslavljeni boksač nosio monokromatski look, njegova supruga uskladila je kaput s bojom kolica, a kupila je i buket ružičastih ruža koje su bile simpatičan dodatak cijeloj kombinaciji.

Spica / Zagreb 15.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Stjepan Bozic i supruga Petra Maricic i kcer Emma Katarina
Maja Jurović

Stjepanu je Petra treća supruga, a on njoj drugi suprug; pred oltar su stali u veljači prošle godine. Već u svibnju su saznali da očekuju prinovu, a Petra je, čim je saznala spol, objavila sretne vijesti na društvenim mrežama. Iako je paru ovo prvo zajedničko dijete, oboje imaju djecu iz prijašnjih brakova: Stjepan ima 12-godišnjeg Dominika, 10-godišnjeg Mateja i trogodišnju kćer Luciju, dok Petra ima 12-godišnjeg sina Lucasa.

Linker
18. travanj 2024 13:22