Profimedia, Insight Media
JEDNA BOLJA OD DRUGE

Nimalo tradicionalna mladenka: Iz ružičaste vjenčanice uskočila u crnu haljinu - i oduševila

Glumica Mandy Moore ovog se vikenda udala za glazbenika Taylora Goldsmitha na intimnoj ceremoniji održanoj u vrtu njezine vile u Los Angelesu. Par je odlučio imati potpuno netradicionalno vjenčanje što je glumica najavila već odabirom vjenčanice, a kasnije se preodjenula u izazovnu haljinu u boji koju mnogi smatraju nepoželjnom za uzvanice, a kamoli za mladenku.

Glumica i pjevačica Mandy Moore i njezin zaručnik Taylor Goldsmith odabrali su jesensko vjenčanje koje je 34-godišnjakinja potvrdila objavom crno-bijele fotografije s ceremonije. I dok se na njoj ne vidi boja haljine, na drugim fotografijama njezin ružičasti odabir itekako dolazi do izražaja. Svi tonovi roze bili su uključeni u njihovu svadbenu svečanost, a ta nijansa bila je i Mandyn odabir za vjenčanicu. Još je početkom ove godine najavila kako sigurno neće nositi "stereotipnu bijelu vjenčanicu" jer to jednostavno nije ona.

Mandy je odabrala ružičastu kreaciju modne kuće Rodarte, kreiranu samo za nju, a inspiriranu haljinom iz njihove nove kolekcije. Lagani til u slojevima ukrašen je jedva vidljivim točkicama, a zatvorena kreacija dodatno je ukrašena volanima.

I dok su svi pričali o njezinoj neobičnoj ružičastoj haljini, Mandy je uspjela još jednom iznenaditi. Sa svojim je suprugom na svadbenom slavlju otpjevala pjesmu "The Things I Might Have Been", ali većini je zapela za oko njezina nova haljina. Sa svojim gostima družila se u crnoj izazovnoj haljini s otvorenim leđima i velikom mašnom.

Par se upoznao prije tri godine, nedugo nakon što se Mandy odlučila razvesti od prvog supruga, glazbenika Ryana Adamsa. Glumica je odmah znala da je pronašla osobu s kojom želi provesti ostatak života jer je Taylor imao razumijevanja za sve što je tada prolazila i dao joj je vremena da preboli svoj razvod i bude spremna za novu ljubav. Zaručili su se prošle godine u rujnu, a vjenčali su se okruženi uskim krugom obitelji i prijatelja.

Linker
19. travanj 2024 18:03