Nina Badrić
 Sever Zolak
planovi

Nina Badrić: 'Stvorila sam dom i kad mi svega bude dosta tamo ću preseliti'

Za Ninu Badrić (46) ljeto je bilo radno zbog čega nije tradicionalno uživala u dugom godišnjem u svom drugom domu na Hvaru. No za glazbenicu nema odmora ni u nadolazećem periodu: 25. listopada održat će solistički koncert u zagrebačkom Lisinskom, a dan ranije na istom mjestu pjevat će kao ambasadorica zaklade 'Hrvatska za djecu' čime pomaže mlade sportaše s intelektualnim teškoćama. Ove jeseni bira i pobjednika nove sezone RTL-ovog showa "Zvijezde".

Ljeto je prohujalo, a Nina ga je provela radno, tako da nije do kraja iskoristila svoju oazu mira na Hvaru. 'Nažalost, Jelsa je ovo ljeto bila samo želja. Pokušat ću sada u devetom mjesecu ukrasti par dana mira jer je sada najljepše na moru. Nema toliko gužve i ljudi, a još se može kupati. I to je onda pravi odmor.', kaže Nina kojoj je Hvar top destinacija neovisno o godišnjem dobu.



Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#firstcoffee

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)



'Sva sreća pa mogu doći kad god poželim u Jelsu. Stvorila sam dolje dom tako da kad mi svega bude dosta vjerojatno ću i preseliti na otok u godinama koje dolaze. Ne bih imala ništa protiv mirnog života na otoku', kaže glazbenica. A osim sreće u privatnom životu s poduzetnikom Tinom Bralom, ljeto će pamtiti po sjajnim koncertima i novoj pjesmi "Rekao si", koju će izvesti na dva koncerta u Lisinskom, od kojih je jedan humanitarnog karaktera.

'Izuzetna mi je čast što sam postala ambasadorica Hrvatska za djecu. Velika je odgovornost i obaveza no i velika je prestiž biti osoba na koju se računa. Imat ću priliku pomoći i napraviti puno dobrih stvari za one kojima je pomoć doista potrebna. Počinjemo s koncertom u Lisinskom 24. listopada, kada će prihod ići za mlade sportaše s intelektualnim poteškoćama. To su zaista sjajni mladi ljudi koji osvajaju medalje na svim natjecanjima usprkos svom hendikepu, svima nama mogu biti uzori i inspiracija', rekla nam je Nina Badrić sretna što ima priliku činiti dobro.

Promo
Nina i sportaši


Instagram
Nina Badrić

Iza zagrebačke dive 20 je godina besprijekorne karijere, svaka njezina pjesma pohara top ljestvice, a ove jeseni Nina ima izuzetno težak zadatak na svojim ramenima. Bira pobjednika nove sezone RTL-ovog showa "Zvijezde" jer je jedna od članica žirija. Evo što poručuje onima čije vrijeme tek dolazi:

'Osobnost je najvažnija. Tražimo karizmatičnu i specifičnu osobu naravno osnova je da ima talent za glazbu, no mora nas osvojiti i osobnošću. Ovaj posao je veliki rad, a show je samo prva stepenica na puti do uspjeha', dodaje.

Linker
19. travanj 2024 22:33