Saša Burić
KAKO IM TO USPIJEVA?

Nina Badrić: Uzor su mi žene koje vode klince u vrtić, tramvajem po snijegu stignu na vrijeme na posao i još su nasmijane...

Za nešto manje od mjesec dana Nina Badrić (46) održat će jedan od najvećih koncerata u karijeri  – u splitskoj Spaladium Areni.  Ninin je to poklon Splićanima za praznik Dana žena, a s obzirom na zanimanje koje već tjednima vlada za njezin nastup, ne treba sumnjati da će 8. ožujka mnogi od njih uglas pjevati s popularnom pjevačicom. Detalje oko predstojećeg koncerta glazbena diva otkrila je na jučerašnjoj presici u Splitu - uoči koje je s nama popričala o malim, ženskim temama...

Kakva sve iznenađenja pripremate Splićanima?

Splićani su pokazali takvo veliko srce i tako me divno primili da ću sve napraviti da koncert u Spaladium Areni bude spektakl za pamćenje. Produkcijski će sve biti na najvišoj razini. I repertoar će biti poseban, ma bit će puno iznenađenja – pravo slavlje Dana žena.

Ima li među vašom splitskom publikom više žena ili muškarca?

Podjednako, jer u posljednje vrijeme žene vrlo rado povedu svog supruga, dečka ili prijatelja, ma često i cijelu ekipu. Kod moje vam publike nije važno jesu li muškarci ili žene, već da dolaze s dobrom voljom, veseli i spremni za slavlje glazbe i ljubavi.

Split,120218
Pjevacica Nina Badrić najavila koncert  u Spaladium Areni u hotelu Cornaro na  konferenciju za medije, Split                       Fotografija Sasa Buric
Saša Burić

Što su vam prve asocijacije na Dan žena?

Iako bi svaki dan trebao biti posvećen ženama, mora biti jedan izniman dan da bi ljudi shvatili kako je zapravo svaki dan važno slaviti žene. I baš zato se toliko veselim koncertu u Splitu. To je naša posveta svim ženama.

Koji vam je najdraži dar koji ste dobili za ovaj praznik?

Cvijeće mi je i inače jedan od omiljenih darova. Obožavam proljeće, a Dan žena baš pada u idealno vrijeme za ubrati cvijet i nekome ga darovati.

A što vi obično darivate drugima?

Ono što i sama najviše volim primiti: vrijeme, osmijeh, druženje, pažnju... U ovo današnje užurbano doba prava je rijetkost da netko odvoji dan za tebe, ma popodne samo. Lijepo je kad ti netko daruje poklon, ali najljepše je darovati ljubav.

Split,120218
Pjevacica Nina Badrić najavila koncert  u Spaladium Areni u hotelu Cornaro na  konferenciju za medije, Split                       Fotografija Sasa Buric
Saša Burić

Tko su vam najveći ženski uzori?

Mislim da uzore ne treba tražiti po naslovnicama novina ili po internetskim portalima već u stvarnom životu. Mislim da su pravi uzori žene koje uspiju ujutro odvesti klince u vrtić, pa lijepo tramvajem po kiši ili snijegu na posao, a onda na vrijeme dođu na svoje radno mjesto, izgledaju besprijekorno i još su nasmijane i vesele. Kako im to uopće uspijeva?

U koliko će vas odjevnih kombinacija moći vidjeti na splitskom koncertu?

Još ne znam. Imam neke dobre ideje, ali sada se više bavim glazbom.

Zima je pri kraju – jeste li već krenuli s pripremama za skidanje u badić?

Dobro da ste me sjetili, pa što je već vrijeme za misliti o tome?

Split, 120219.
Hotel Cornaro.
Pjevacia Nina Badric odr4zala press konfernciju uoci kocerta u Spaladium areni koji ce se odrzati za Dan zena.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klarić / Hanza Media

Koja vam se tjelovježba pokazala najefikasnijom?

Najviše uživam u dugim šetnjama i boravku u prirodi.

Čemu zahvaljujete tako blistav ten?

Hvala na komplimentu, ali ne bih se uvijek složila s vama. Morate me vidjeti nakon tri uzastopna nastupa. Mislim da je važno dati koži priliku da se odmori što ja često radim jer obožavam biti bez šminke. Uz odmorno i čisto lice te - koliko toliko dobru prehranu - rezultati ne izostaju. A možda je, pak, za sve kriva moja mama. Od nje sam naslijedila i ten i navike o njezi.

Planirate li neke stilske promjene za nadolazeće proljeće?

Takve stvari nikada ne planiram, samo mi jedan dan dođe – i postanem plavuša. Tako da, tko zna.

Split, 120219.
Hotel Cornaro.
Pjevacia Nina Badric odr4zala press konfernciju uoci kocerta u Spaladium areni koji ce se odrzati za Dan zena.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klarić / Hanza Media

Linker
19. travanj 2024 17:24