Instagram Nina Badrić
Instagram Nina Badrić

Blještavi retro kombinezon

Nina Badrić već dugo nije bila u tako upadljivom izdanju

U Zagrebu su u srijedu navečer najuspješnijim poduzetnicima dodijeljene vrijedne nagrade Zlatna kuna, svojevrsni 'gospodarski Oskari', a okupljenu političku i gospodarsku elitu zabavljala je Nina Badrić koja je oduševila glasom, ali i modnim izričajem.

Renomirana domaća glazbenica Nina Badrić (46) zablistala je na pozornici u City Plazi Zagreb u kombinezonu koji je podsjećao na lude kasne osamdesete, kad su svi blještali po disko klubovima. Plava, zlatna, ljubičasta, crna i bijela pruga od sve samih svjetlucavih ljuskica ispreplitale su se okomito i vodoravno na Nininoj jednodijelnoj kreaciji. Kombinezon se veže oko vrata, pa je pjevačica za 'poslovniji' look, ukorak s prigodom, tijekom same izvedbe na pozornici nosila i elegantni crni sako. 

U kosi je glazbenica imala ekstenzije, koje su u blagim valovima padale niz ramena, te je bila, kao i uvijek, lijepo i sofisticirano našminkana. Na društvenim mrežama pljušte pohvale ne samo za ovaj njezin stajling, već malo tko propusti spomenuti i njezin zarazni osmijeh koji kao da uopće ne skida s lica.

Zlatna kuna, promo

Zagreb, 211118. City Plaza Zagreb.
Slavonska avenija 6.
Dodjela nagrada Zlatna kuna najboljim hrvatskim poduzetnicima i firmama.
Na fotografiji: Nina Badric.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Foto: Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX

Instagram Nina Badrić

Nagradu Zlatna kuna u kategoriji Malo trgovačko društvo dobila je tvrtka Kod Savjetovanje d.o.o., u kategoriji Srednje trgovačko društvo tvrtka Trade Air d.o.o., a u kategoriji Veliko trgovačko društvo HS Produkt d.o.o.. Zlatnu kunu u kategoriji Banka dobila je Privredna banka Zagreb d.d., dok je Zlatnu kunu u kategoriji Društvo za osiguranje dobilo Croatia osiguranje d.d.. Zlatna kuna u kategoriji Inovacija dodijeljena je tvrtki Microblink d.o.o., a u novoj kategoriji Post startup tvrtki Photomath d.o.o.. Priznanje za promicanje gospodarstva dodijeljeno je Nenadu Bakiću. Zlatna kuna za Životno djelo uručena je Francu Palmi, doajenu hrvatskog turizma koji je cijelu karijeru posvetio razvoju tog važnog sektora hrvatskog gospodarstva