Profimedia, Backgrid USA
STALA JE NA KRAJ ŠUŠKANJIMA

Ništa od ljubavi s Bradleyjem Cooperom: Lady Gaga uhvaćena je kako ljubi drugog muškarca

Nakon svih šuškanja, pjevačica i glumica Lady Gaga napokon je uhvaćena s novom ljubavi i ne radi se ni o kome s kime su je do sada povezivali.

Nakon što je početkom godine raskinula zaruke s Christianom Carinom, Lady Gaga (33) uhvaćena je s novim muškarcem. Magazin People donio je ekskluzivne fotografije na kojima je pjevačica uhvaćena kako ljubi ton majstora Dana Hortona (37) za vrijeme ručka u kalifornijskom restoranu Granville.

Pjevačica, naravno, nije promaknula drugim gostima u restoranu, ali na spoju sa svojim novim muškarcem nije bila raspoložena za fotografiranje s obožavateljima. U restoranu su se zadržali oko sat vremena, a cijelo su vrijeme bili posvećeni jedno drugome.

- Ljubili su se bez prestanka, a s obzirom na to da su uzeli stol na terasi, gdje ih svi vide, očigledno im je to bila želja - otkrili su gosti restorana. Horton je ton majstor koji surađuje s pjevačicom od studenoga prošle godine, a vlasnik je i Audio Engineering Consulting Group, a već je surađivao s poznatim glazbenicima kao što su Camila Cabello, Bruno Mars i Justin Timberlake.

37-godišnjak je prije bio u braku s glumicom Autumn Guzzardi, koja trenutačno glumi u mjuziklu "Rock of Ages". Par se vjenčao 2013., a razveli su se početkom 2018., nakon što je ona predala zahtjev zbog "nepomirljivih razlika". Nakon što su stigle fotografije na kojima njezin bivši ljubi Lady Gagu, Autumn je objavila selfie ispod kojeg je je napisala "Poker Face", što je naziv jedne od najpoznatijih pjesama popularne pjevačice.

Lady Gagu se od raskida zaruka s Christianom Carinom u veljači ove godine povezivalo s brojnim muškarcima, a najčešće s glumcem Bradleyjem Cooperom s kojim je glumila u hit filmu "Zvijezda je rođena". Šuškanja su postala još jača nakon što je pukla veza Bradleyja i Irine Shayk nakon četiri godine, a pjevačicu su njihovi obožavatelji počeli kriviti za "razaranje obitelji"

Linker
16. travanj 2024 21:03