Nives Ivanišević u zagralju supruga
 Instagram/privatni
Sreća do neba

Nives Ivanišević otkrila spol djeteta

Javnost je diplomiranu ekonomisticu Nives Ivanišević najprije upoznala u sapunici 'Dolina sunca', zatim je počela dobivati televizijske angažmane, a tek usputno je zavoljela i radio koji joj danas daje najviše slobode. Nives se prije dvije godine fatalno zaljubila u teniskog asa, a par se u samo godini dana s leptirićima u trbuhu odvažio na zajednički život i osnivanje obitelji.

Iako proživljava najsretnije dane u životu, Nives nije mnogo govorila o svom privatnom životu, a baš zato je svaki njezin 'selfie' prava poslastica za njezine pratitelje. Fotografija njezinog trudničkog trbuščića na Instagramu pokazuje da Nives uživa u drugom stanju. ‘Ljubav najveća’, napisala je Nives kraj fotografije na kojoj nosi bijelu lanenu haljinu, a plavim je srcem dala naslutiti kako će dijete, koje par očekuje u kolovozu, biti dečko!

Javnost je za ljubav radijske voditeljice i teniskog asa doznala u studenom 2016. , a 2017.godinu par je zajedno dočekao u kupaćem kostimu – u toploj Dohi. Zaručnički prsten na njezinoj ruci zablistao je u srpnju, a sada, nakon što su izmijenili bračne zavjete 15. prosinca prošle godine, a Nives očekuje prinovu.

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

36-godišnja Nives po prvi put će postati majka, dok bivši tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima dvoje djece - Amber Mariju (15) i Emanuela (10).

Više nego zabavno bilo je nedavno u eteru Narodnog radija kada je Nives Ivanišević (36) u svojoj šihti ugostila supruga, teniskog asa Gorana Ivaniševića (46). Šarmantni Splićanin pričao je o Davis Cupu, a na pitanja supruge Goran nije mogao skriti osmijehe, a zaljubljenost supružnika zavladala je eterom.

Linker
19. travanj 2024 13:17