ELFS YOUTUBE SCRENSHOOT
kakav show

Nives odradila reviju iz doma i otkrila svoje pomoćnike: Show iz dnevne sobe ukrao joj 'dlakavac'

Nives Ivanišević rado se priključila na Online Fashion Showu koji je odradila uz druge slavne dame i gospodu. Dvojac ELFS napravio je reviju o kojoj će se pričati danima, jer su njihove muze predstavljanje nove kolekcije "Rivijera" odradile iz svojih fotogeničnih domova.

"Svi smo se prvi put našli u ovako specifičnoj situaciji i na nama je izbor kako ćemo reagirati i kako ćemo se nositi s tim. ELFSI su, u što ni najmanje nisam sumnjala, odgovorili na svoj kreativni način pa tako reviju s klasične modne piste sele u dnevni boravak. Aleksandru je doslovno trebala jedna milisekunda da me nagovori da se pridružim. Ponosna sam na dečke, a posebno me veseli to što će se sakupiti donacija za udrugu Hrabri telefon jer smo više nego ikad svjesni koliko nam je psiha važna", rekla je Nives Ivanišević čiji je cat walk snimio njezin suprug Goran Ivanišević, a radijska voditeljica je nakon šetnje i zaplesala.

screen shot

screen shot
Dom Nives Ivanišević uređen je u modernom stilu, a u njemu prevladava bijela boja.

screen shot

instagram

Svoju gazdaricu pratio je pogledom i njihov neodoljivi kućni ljubimac Marley koji je ukrao pažnju. Često ga možemo vidjeti u šetnji s Goranom i to je postao njihov ritual. "Ujutro Marley i ja imamo ritual po Zrinjevcu, jednostavno se opustim. To je Nivesin pas, ali toliko sam ga zavolio da je to jedna posebna naša ljubav između mene i njega.", rekao je jednom prilikom Goran.

POGLEDAJTE CIJELU REVIJU!

Uz radijske voditeljice Nives Ivanišević, Ivanu Mišerić, pjevačice Indiru Levak i Maju Šuput, komade iz nove kolekcije Elfsa predstavio je i bračni par Lejla i Tarik Filipović, glumica Petra Kurtela, modne influencerice Lidija Lešić, bivša manekenka Iris Androšević, pjevač Luka Nižetić, glumac Slavko Sobin i brojni drugi. Kroz zabavnu reviju vidjeli smo hodnike, vrtove, stepenište i druge dijelove njihovih sigurnih domova.

ČITAJTE I:

Veliki uspjeh modnog dvojca ELFS: 'O ovoj suradnji smo morali šutjeti pune dvije godine'

Nives Ivanišević puca od ponosa: 'Od Gorana sam čula najljepšu vijest, samo sam u drami što ću odjenuti'

Obožavaju isti modni potpis: Trendi šetnja kroz grad Nives Ivanišević i Doris Pinčić Rogoznice

Oslobodite si večer: Sve je spremno za prvo modno online događanje iza kojeg se krije dvojac Elfs!

Prvi doznajemo! ELFS-i pripremaju posebno iznenađenje za svoje obožavatelje, a znamo i što

Linker
20. travanj 2024 01:08