Profimedia, Mega Agency
Izvela ga je na pravi put

Njezina ljubav spasila je posrnulog Macaulayja Culkina: Izgleda bolje nego ikada!

Uz djevojku Brendu poznati glumac pronašao je svoj mir. Nekad je prolazio kroz problematično i tmurno razdoblje dok danas živi punim plućima.

Macaulay Culkin kao dječja zvijezda teret slave teško je podnio. Slava u ranom djetinjstvu u kasnijim godinama dovela ga je do borbe s ovisnošću, ali 37-godišnji glumac ipak je pronašao pravi put. U tome mu je najviše pomogla njegova djevojka Brenda Song od koje se ne odvaja.

Zaljubljeni par je pokušao proći ispod radara dok su odlazili s romantične večere u Los Angelesu, ali to im nije uspjelo. Fotografiji su ih okružili, a oni su se dali u bijeg. Par je u vezi od srpnja 2017. Upoznali su se na snimanju filma Hangeland na Tajlandu nakon čega je 30-godišnja glumica priznala da joj je cijeli projekt, koji se snimao pet tjedana, promijenio život, a tako je bilo i za Macaulayja jer je to bio njegov glumački projekt nakon desetogodišnje pauze.

Glumac je izgledao vrlo elegantno u plavom odijelu koje je kombinirao s bijelom majicom i ležernim Converse tenisicama

Macaulay Culkin gets into a minor scuffle with a fan as he and girlfriend Brenda Song leave the Largo at the Coronet in West Hollywood. Macaulay.
20 Mar 2019, Image: 420690110, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Njegova djevojka odjenula je bijelu košulja-haljinu koju je uskladila s robusnim čizmama, crnim kožnjakom i crvenom torbicom Chanel.

Macaulay Culkin gets into a minor scuffle with a fan as he and girlfriend Brenda Song leave the Largo at the Coronet in West Hollywood. Macaulay.
20 Mar 2019, Image: 420690160, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Kad je imao 15 godina, glumac je sudski tužio roditelje jer je smatrao da su razbacivali njegovim novcem, no i on se baš nije snašao u bogatstvu. Deset godina bio je u romantičnoj vezi s Milom Kunis, no otkako mu je u život ušla Brenda sve je sjelo na mjesto.

Linker
16. travanj 2024 12:05