Luka i njegova obitelj na moru
 Instagram
Novi prioriteti

Nježna strana poznatog umjetnika: Zbog preslatke supruge i sina je presložio prioritete

Uoči 31. rođendana, glazbenik Luka Šulić je totalno preroštao prioritete - sve više vremena provodi u krugu svoje obitelj, nakon što je početkom kolovoza odradio koncert u Švicarskoj.

Svjetska atrakcija 2Cellos koju čine glazbenici Luka Šulić i Stjepan Hauser, u kolovozu su drastično smanjili nastupe. 24. kolovoza, Stjepan sam nastupa u pulskoj Areni gdje će mu društvo praviti drugi poznati izvođači, dok je Luka odlučio biti više sa svojom obitelji. Luka Šulić vjenčao se s Tamarom Zagoranski 10. srpnja prošle godine, a njihov sinčić Val stigao je četiri mjeseca kasnije - 2.studenog 2017.

Uoči svog 31. rođendana, koji će proslaviti 25. kolovoza, glazbenik Luka Šulić je totalno promijenio prioritete i svaki slobodan trenutak želi biti uz svoju obitelj, tako da su ovo ljeto non-stop na moru gdje je "uhvatio" fotografiju koja će imati posebno mjesto u njihovoj obiteljskoj kući. Glazbenik i njegova supruga poziraju uz poljubac sa sinčićem, a u daljini se vide i duga i more.

#familia

Objavu dijeli LUKA ŠULIĆ (@lukasulicworld)

Objavu dijeli LUKA ŠULIĆ (@lukasulicworld)

Exploring the world through my Son’s eyes️ #magic

Objavu dijeli LUKA ŠULIĆ (@lukasulicworld)

'On voli biti doma, on je obiteljski čovjek, nekad jednostavno želi biti doma, dok ja imam vremena za rad na nekim drugim projektima', komentirao je nedavno Stjepan Hauser, kojem je ovo prvi solistički koncert u rodnom gradu.

Linker
18. travanj 2024 12:56