leptirići u trbuhu

Njihovo prvo Valentinovo: Sirove strasti na domaćem zvjezdanom nebu

Maja Jurović, Davor Matota
Svjedoci smo nekoliko velikih novih ljubavi na domaćem zvjezdanom nebu, ljubavi koje se ne skrivaju niti se mogu skriti. Bit će tako ovo prvi Dan zaljubljenih koji će slaviti s novim partnerima za Maju Šuput, Anitu Dujić, Anu Gruicu, Filipa Juričića...

Hotelski menadžer Nenad Tatarinov ljetos je ukrao srce pjevačici Maji Šuput, a slatku tajnu je čuvala sve do studenog kad je napokon, ekskluzivno za Gloriju, priznala da je zaljubljena preko ušiju. Da ju je preplavio apsolutni ushit, priznala je i u novogodišnjoj čestitci: 'Za mene je 2017. bila uzbudljiva, neprospavana, emotivna, zabavna, prezaposlena, ali sjajna godina. Nema grada u kojem nisam pjevala, nema broja kilometara koje sam proputovala , odradila sjajni TV show, zaljubila se k'o klinka, donijela milijun dobrih i pokoju lošu odluku, trudila sam se biti dobra kćer i dobra prijateljica'. London, Bejrut, Milano, Beč, Cannes, Bangkok, Maldivi... sve su to destinacije na kojima su u svojoj ljubavi u manje od godinu dana uživali Maja i njezin izabranik srca. Sasvim sigurno, bit će ovo Dan zaljubljenih prepun iznenađenja i s Majine, i s Nenadove strane!

Maja Jurović / Hanza Media

Poljupci prije izlaska na pozornicu - Maja Šuput i Nenad Tatarinov

 

Anita Dujić, model, scenografkinja i dekoraterka seta, u rujnu se toliko zaljubila na snimanju novog nastavka filma Mamma Mia 2 na Visu, da je nakon nekoliko mjeseci ljubavi na daljinu odlučila preseliti kod svoje nove ljubavi u Veliku Britaniju. 'Zaljubljena sam i sretna', ekskluzivno je za portal Gloria.hr rekla krajem studenog, dok su još živjeli na relaciji Zagreb-London. Odabranik njezina srca je location manager Duncan Broadfoot, rođen u škotskom gradu Glasgowu i s Londonskom adresom kamo je Anita odselila prije mjesec dana.

Spica / Zagreb 25.11.2017. / foto: Davor Matota / Anita Dujić
Davor Matota / Hanza Media
 

Svoj prvi zajednički Dan zaljubljenih zajedno će dočekati i splitska glumica Ana Gruica i novi muškarac u njezinom životu Boran Uglešić. Splitski psihijatar srce joj je osvojiio i izliječio jesenas, nakon ljetnog kraha braka sa spisateljem Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina. Ana i Boran dijele ljubav prema putovanjima, pa ih je bilo posvuda od Dubrovnika preko Splita do Milana, a prije nekoliko dana zajedno su u veselju proslavili i Anin 35. rođendan.

Instagram / Instagram
 

Zagrebački glumac Filip Juričić i medicinska sestra Nika  Dogan prvi put su se zajedno pojavili prošlog ljeta na premijeri predstave 'Gospoda Glembajevi' na Dubrovačkim ljetnim igrama. Od tada su nerazdvojni, a da je njihova veza ozbiljna postalo je jasno krajem listopada kad je Nika na prvu izvedbu predstave 'Revizor', u kojoj je igrao njezin Filip, u zagrebačku Komediju stigla s članovima njegove obitelji, sinom Janom i roditeljima. 

Maja Jurović / Hanza Media

Glazbenica, autorica pjesama i pjevačica grupe Elemental Mirela Priselac Remi ovo će Valentinovo dočekati u sretnoj vezi - sreću je pronašla uz jednako poznatog partnera, glumca Filipa Riđičkog. Zaljubila se nakon razvoda od street art umjetnika Mire Petkovića o kojem se pisalo lani u lipnju. Iako je ljubav između Remi i Filipa planula još ljetos, prvo službeno pojavljivanje 'odradili su' u zagrebačkom Lisinskom na proslavi 25. godišnjice Hrvatske glazbene unije u prosincu.

proslava 25 godina Hrvatska glazbena unija / Lisinski / Zagreb 07.12.2017. / foto: Davor Matota / Filip Ridjicki i Mirela Priselac Remi
Davor Matota

Na domjenku nakon dodjele nagrada Hrvatske glazbene udruge Mirela i Filip nisu se odvajali jedno od drugog

Sreću u ljubavi ponovno je pronašla glumica Tamara Garbajs u zagrljaju zagrebačkog kirurga Andreja Rotha, pročelnika Klinike za tumore KBC-a Sestre milosrdnice. Nakon razlaza od Marka Vrdoljaka i kratkog soliranja, prošle jeseni ponovno je osjetila kako je to imati leptiriće u trbuhu.

Zagreb Film Festival / kino Europa / Zagreb 11.11.2017. / foto: Davor Matota / Tamara Garbajs Sintic i decko Andrej Roth