Profimedia, Shutterstock Editorial, Beretta/Sims
svadbena zvona, drugi put

Nova svadba uz 150 uzvanika: Umjesto proslave godišnjice braka, organizirali novo vjenčanje

Zaručili su se na ljeto prošle godine, vjenčali dva mjeseca kasnije, a sada su odlučili ponoviti svadbu i organizirati pravu proslavu. Kako kažu njihovi bližnji, mladi celebrity par je zaljubljen do ušiju, unatoč prijašnjim natpisima da su u problemima.

Pjevač Justin Bieber (25) i manekenka Hailey Baldwin (22) ponovno su razmijenili zavjete u ponedjeljak navečer, ispred svojim prijatelja i obitelji. Nisu pripremali raskošno vjenčanje već su pozvali oko 150 osoba koje su s njima dijelile sreću i kasnije svi proslavili na ceremoniji u Južnoj Karolini koja nije bila otvorena za javnost.

Ovo je druga svadba slavnog para, ono prvo prije godinu dana, početkom rujna je bilo tajno kada su sve iznenadili brzinskim obredom kod matičara u New Yorku. Na vjenčanju su bila brojna poznata lica, između ostalih i Kendall Jenner i Camila Morrone, Haileyin otac Stephen Baldwin i njegov brat Alec. Fotografija sa svadbe gotovo da i nema jer fotografi nisu imali pristup, a Justin je na svom profilu objavio tek dvije crnobijele fotografije u zagrljaju svoje novopečne supruge.

Na Instagram profilu kanadski je pjevač pokazao i poklon koji si je kupio kao vjenčani dar - skupocjeni zlatni Audemars Piguet sat. Posljednjih dana uoči vjenčanja je izgleda listao stare albume pa se prisjetio dana kada su se upoznali - njemu je tada bilo 15, a njoj tek 12 godina.

Organizaciju vjenčanja Justin je prepustio svojoj boljoj polovici, kako je otkrio izvor te se često našali da je život bolji onda kada je Hailey glavna. Svi su se dobro proveli, osobito mladenci koji su zaljubljeni kao prvog dana. "Hailey je djevojka čistog srca, draga i jednostavna. To je nešto za čim je Justin žudio dugo vremena", kazao je izvor za američki People.

Justin Bieber and Hailey Baldwin
Justin Bieber and Hailey Baldwin out and about, London, UK - 17 Sep 2018, Image: 387115071, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial, Beretta/Sims
Profimedia, Shutterstock Editorial, Beretta/Sims

Tjedan dana prije vjenčanja Hailey je s najboljim prijateljicama organizirala djevojačku večer i tada je blistala u bijeloj haljini s velom. Kakvu je vjenčanicu izabrala za svoj poseban dan, još uvijek nije poznato, a bit će zanimljivo vidjeti outfit mladoženje koji je Instagram pratitelje upitao koje odijelo odabrati. Plavo na banane, ono u duginim bojama ili smoking s kratkim hlačama bile su neki od, u najmanju ruku, neobičnih opcija.

Linker
20. travanj 2024 04:59