Vodice, 070717.
Svecano otvorenje hotela Olympia Sky, ciji je vlasnik poduzetnik Josip Stojanovic.
Na fotografiji: Josko Cagalj Jole s suprugom.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / Hanza Media
Vodice, 070717.
Svecano otvorenje hotela Olympia Sky, ciji je vlasnik poduzetnik Josip Stojanovic.
Na fotografiji: Josko Cagalj Jole s suprugom.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / Hanza Media

Joško Čagalj i supruga Ana

Supružnici potpuno iskreno

Nova uloga Ane Čagalj: Lijepa Jolina supruga otkrila još neviđenu stranu

Jedan od najpoznatijih glazbenika, Joško Čagalj – Jole, osim što uveseljava sve oko sebe gdje god se pojavi, prvenstveno je obiteljski čovjek koja najviše voli svoju obitelj, suprugu Anu i djevojčice Emu, Ivu i Tiju. Da bi to još jednom i dokazao svojoj je supruzi poklonio pjesmu, a ona je postala i glavna glumica u spotu.

Pjesma 'Godišnjica' na simpatičan i šaljiv način govori o godišnjici braka supružnika Čagalj. U spotu se po prvi put pojavljuje njegova supruga Ana, koja se odlično snašla u ulozi glumice. Radnja je razigrana i kroz cijelu pjesmu prikazuje supružnike u obavezama koje ih prate kroz taj poseban dan.  'Htjeli smo da sve bude simpatično i iskreno, baš onako, kakvi mi i jesmo. Želja nam je bila prikazati stvarnu situaciju do koje nekad lako dođe u bračnom životu, bez glume i glumaca, ona i ja, jer tako i je. Živimo ubrzano, ali uvijek nađemo vrijeme za sebe, koliko god je nekada teško. Na kraju svake balade, mene moja ljubav čeka, a realno samo me ona i zanima', dodaje Jole.

promo

'Neke od kadrova iz spota smo snimali u našem domu, tako da sam bila na svom terenu.' , našalila se Ana i nastavila: 'Ono što je najbitnije je uzajamna podrška, povjerenje i ljubav koje nas dvoje imamo, gradimo i bez kojih ionako, ni cvijeće ni svijeće, ništa ne znače.', ističe.promo
 

promo


U najnovijoj pjesmi se mogu pronaći mnogi parovi baš zato što iskreno govori o odnosu između dvoje ljudi koji žive ubrzan zajednički život, ali se na kraju, uvijek vraćaju jedno drugome jer je iskrena ljubav ono što ih spaja.

Bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić stoje iza glazbe i teksta pjesme. Nakon više nego uspješnog i rasprodanog koncerta u Ciboni, povodom 20. godišnjice karijere, Jole je itekako spreman za 2019. godinu i svemu što ona donosi.