Profimedia, Everett
Noah Centineo

Novi holivudski miljenik: O ljubavnom životu ne govori, ali bračnih ponuda ne nedostaje

Ako ste gledali Netflixove filmove, sigurno ste primijetili mladog glumca Noaha Centinea za kojih su poludjele žene diljem svijeta. Njegov privlačni osmijeh i neupitan šarm doveli su ga na listu najguglanijih zvijezda u 2018. godini, a uskoro ćemo ga moći gledati u remakeu Charlijevih anđela.

Nakon što se prošle godine pojavio u filmovima "Sierra Burgess Is a Loser" i "To All The Boys I Loved Before", 23-godišnji glumac Noah Centineo vrlo je brzo postao novi miljenik Hollywooda. Osim razbarušenom frizurom, zavodljivim osmijehom i šarmantnom osobnošću, Noah osvaja i zavidnim glumačkim sposobnostima.

Rođen je u Miamiju na Floridi u obitelji talijansko-nizozemskih korijena, a upravo taj talijanski šarm vrlo je izražen u njegovom izgledu. Prije uloga u spomenutim filmovima, Noah je glumio u seriji "The Fosters" i filmovima "How to Build a Better Boy" i "The Gold Retrievers", a ostvario je i manje uloge u Disneyjevim serijama "Austin & Ally" i "Shake It Up".

The Perfect Date Facebook
Laura Marano i Noah Centineo u filmu "The Perfect Date"

Jedno od njegovih obilježja kojim je zaludio obožavateljice jest ožiljak na licu kojeg je zaradio u djetinjstvu. "Kada sam bio mali, napao me pas. Imao sam samo šest godina, a veliki Mastiff me ugrizao. Bio je to obiteljski pas. Ugriz je bio toliko jak da mi je probio lice i imao sam veliku rupu kroz koju su se vidjeli moji zubi, jezik i usna šupljina", rekao je u jednom intervjuu. Bez obzira na ovu traumu, Noah je i dalje veliki ljubitelj životinja.

U najnovijoj romantičnoj komediji na Netflixu "The Perfect Date" Noah glumi Brooksa Rattigana, srednjoškolca koji ima žarku želju upisati Yale, ali nema dovoljno novca. No, u suradnji s prijateljem pokrene aplikaciju za dejtanje na kojoj ga djevojke mogu unajmiti za spoj i pritom odlučiti kakav će biti, što će voljeti i nositi. U međuvremenu upozna bogatu djevojku koja ga potpuno zaludi, no ne vidi da se njegova prava ljubav krije u jednoj prijateljici.

Mogli bismo reći da je Noah ovom ulogom postao ono što je Zac Efron bio prije 10 godina ili Freddie Prinze Jr. prije 20, no Noaha nikako ne zanimaju samo romantične uloge. "Volim romantične komedije, a i sam sam nepopravljivi romantik. Ipak, nadam se da ću jednog dana imati priliku dokazati se i u drugim žanrovima", otkrio je Noah kojeg ćemo moći gledati u novim "Charliejevim anđelima" i drugom nastavku filma "To All The Boys I Loved Before" , a neki izvori tvrde da će se možda pojaviti i u novom "Batmanu".

Noah Centineo is seen 'Jimmy Kimmel Live' in Los Angeles, California.

NON-EXCLUSIVE September 21, 2018.
21 Sep 2018, Image: 387870068, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Kako je postao slavan preko noći, morao je potpuno promijeniti način života. "Na društvenim mrežama više ne smijem otkrivati svoju lokaciju jer bi tako uslijedila poplava fotoreportera i fanova", rekao je mladi glumac kojem, priznaje, ipak ne smeta pozornost javnosti. "Trudim se ostati s obje noge na zemlji, ali se iskreno bojim onoga što dolazi sa slavom i svjetlima reflektora. Neki bi od mene željeli napraviti nešto što ja nisam. Ako odbijem, odmah sam crna ovca i govnar koji nešto izmišlja", priznao je.

Što se tiče njegovog ljubavnog života, Noah je prije par mjeseci otkrio da je slobodan i da zato "konstantno flerta". "Ma flertam sa svima. Moram kontrolirati taj svoj poriv. Šalu na stranu, volim da se osoba u mojem društvu osjeća posebno i zato joj posvetim puno pažnje", rekao je i dodao da u svojem životu ipak ima jednu posebnu osobu. Iako još uvijek ne želi otkriti o kome se radi, njegovi fanovi nagađaju da se spetljao s manekenkom Alexis Ren u čijem je društvu viđen prije nekoliko dana. Njegovom šarmu nisu odoljele ni neke poznate dame - Kiernan Shipka, koja glumi vješticu Sabrinu u remakeu istoimene serije, poslala mu je javnu ponudu za brak jer ju je totalno osvojio nakon što je pogledala jedan od njegovih filmova.

Noa Centineo fanpage Instagram

Osim uloge u filmovima, Noah se pojavio u spotu za pjesmu "Havana" u kojem je glumio ljubavnika Camile Cabello, a već je pokupio i dvije nagrade - "Shorty" nagradu za najboljeg glumca te "Nickelodeon Kids' Choice" za omiljenog filmskog glumca u "To All The Boys I Loved Before". Kako je krenuo, čini se da je pred ovim mladim glumcem svijetla budućnost i mnogo odličnih filmskih angažmana.

Linker
18. travanj 2024 14:54