iskreno opisala odluku i proces

Novi nos Elle Dvornik nakon operacije: 'Evo prvi selfie nakon svega, presretna sam'

Kako bi mogla slobodno hodati po ulici s flasterom na licu, hrvatska blogerica Ella Dvornik plastičnu operaciju nosa odlučila je napraviti prošli tjedan u Beogradu. Kako je prošao tijek operacije, je li ju boljelo, koliko takav zahvat košta i zašto se uopće na njega odlučila, ispričala je u videu na YouTubeu, a svojim je pratiteljima, koje muči ista želja, na brojna pitanja odgovarala i na Instagram storyjima. Napokon je objavila i prvu fotografiju s novim nosom.

Sa svojih je 390.000 pratitelja na Instagramu, kao i na YouTubeu, Ella Dvornik raspredala je ovih dana o svim, pa i najškakljivijim pitanjima koja se tiču njezine još uvijek svježe operacije nosa. Odmah na početku razjasnila je jednu stvar - nije to učinila iz zdravstvenih, nego estetskih razloga.

"Moj problem nije bio u tome da nekom drugom smeta, moj nedostatak nije utjecao na moj život ni zdravlje. Isključivo sam ovo napravila zato što sam htjela", rekla je uspješna domaća blogerica u videu i više puta direktno ili indirektno naglasila da kod nas i dalje postoje goleme predrasude o plastičnim zahvatima.

"Ljudi te odmah stigmatiziraju kao nezadovoljnu, nesigurnu osobu. Moj razlog je isključivo kozmetički, nema zdravstvenih razloga, samo površno, narcisoidno, kako god to želite nazvati" - govorila je bez dlake na jeziku.

Instagram

Pokazala je na samom početku videa fotografiju staru više od deset godina, koja pokazuje da njoj ima ravan nos. "Onda se do danas stvorila mala grba. Nije da me smetala, ali sam mislila da bi je s vremenom mogla smanjiti, da izgledam pitomije - tako je i kirurg rekao", objasnila je pokazujući i fotografiju na kojoj na nosu ima grbu.

Instagram

Zahvat je, objasnila je, trajao manje od sat vremena i imala je svega tri šava. Nije imala niti otoke niti joj je nos poplavio i sve je prošlo brzo. "Jako sam se bojala, ali ništa nije boljelo. Jedva čekam krajnji rezultat jer ovo još nije realna slika", rekla je.

Operacija na nosu, otkrila je jednoj od pratiteljica koja joj je postavila to pitanje, košta od 2500 eura na više. U petak je objavila i prvi selfie s novim nosom, a ispod fotke je napisala: "Eto prvi selfie nakon svega! Pre pre sretna sam".

Linker
17. travanj 2024 18:54